Sport

CFR Cluj – Universitatea Craiova 2-0, în etapa a 10-a din SuperLiga. Petrescu, lecție pentru Rădoi și urcă pe loc de play-off. Video

CFR Cluj a învins Universitatea Craiova, scor 2-0, cu un eurogol al lui Muhar și un ”tontogol” marca Găman, ajutat de Lazar.
11.09.2022 | 19:29
CFR Cluj  Universitatea Craiova 20 in etapa a 10a din SuperLiga Petrescu lectie pentru Radoi si urca pe loc de playoff Video
Karlo Muhar și Bogdan Mitrea se luptă pentru balon în meciul CFR Cluj - Universitatea Craiova. Sursă foto: Flaviu Buboi/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT
11-09-2022
17:03

CFR Cluj - Universitatea Craiova 2-0 (Muhar 17, Găman 27 aut.)

Cele mai importante FAZE VIDEO AICI! 

Final de meci – CFR Cluj trece categoric de Universitatea Craiova, scor 2-0, și urcă locul 5 în clasamentul din SuperLiga.

sup

Min. 50 – Deac centrează din corner, dar Yeboah, singur în careul oltenilor, reia cu capul pe lângă poartă.

Min. 49 – Malele îi fură balonul lui Mitrea, pătrunde în careu, dar șutul său din unghi este respins în corner de Lazar.

Min. 36 – Nistor a executat direct pe poartă o lovitură liberă din partea stângă, dar Scuffet a respins în corner un balon ce se îndrepta la vinclu.

Min. 27 – GOOOL CFR Cluj!!! Fază de antologia fotbalului. Găman a trimis tare spre propriul portar fără să se uite că Lazar se apropiase de el și ieșise din cadrul porții. Mingea a intrat în plasă, chiar dacă portarul oltenilor a încercat să o respingă la timp.

Min. 17 – GOOOL CFR Cluj!!! Muhar deschide scorul cu torpilă de senzație de la 25 de metri.

Min. 7 – Andrei Burcă, aproape de un gol de generic. Reia din foarfecă, dar mingea trece pe lângă poartă.

Min. 1 – A început partida.

CFR Cluj: Scuffet – Manea, Kolinger, Burcă, Camora – Deac, Muhar, Bordeanu – Yeboah, Malele, petrila. Rezerve: Sava, Braun, Yuri, Hoban, Păun, Cvek, Roger, Birligea, Buș. Antrenor: Dan Perescu.

U Craiova: Lazar – Papp, Găman, Mitrea – Vătăjelu, Crețu, Nistor, Screciu – Cîmpanu, Markovici, Bancu. Rezerve: Rusu, Martic, Căpățână, Mateiu, Vînă, Ivan, Florescu, Rivaldinho, Hanca. Antrenor: Mirel Rădoi.

Meciul CFR Cluj – Universitatea Craiova are loc duminică, 11 septembrie, cu începere de la ora 21:30, în cadrul etapei a 10-a din SuperLiga. Ardelenii au un program absolut infernal, cu meciuri din trei în trei zile, ca urmare a participării în grupele Conference League, joi, 15 septembrie, urmând a primi la Cluj vizita lui Sivasspor.

Unde se joacă meciul CFR Cluj – Universitatea Craiova

Confruntarea CFR Cluj – Universitatea Craiova se desfăşoară duminică, 11 septembrie, de la ora 21:30,  pe stadionul dr. Constantin Rădulescu din cartierul Gruia al municipiului de pe Someş, în etapa a 10-a din SuperLiga, fiind considerată prin numele şi valoarea celor două combatante capul de afiş al acestei runde.

ADVERTISEMENT

Prin urmare este de aşteptat ca în tribune să se afle la ora startului partidei cel puţin 7000 de spectatori, oltenii urmând a beneficia şi ei de susţinerea a aproximativ 200 de fani. De fiecare dată partidele dintre cele două formaţii jucate la Cluj au fost extrem de disputate şi spectaculoase, oaspeţii oferind replică extrem de solidă.

Cine transmite la TV partida CFR Cluj – Universitatea Craiova

Partida CFR Cluj – Universitatea Craiova se joacă duminică, 11 septembrie, de la ora 21:30, pe stadionul dr. Constantin Rădulescu din Cluj, în etapa a 10-a din SuperLiga şi este trsnsmisă în direct pe posturile TV Digi Sport 1, Orange Sport 1 şi Prima Sport 1. O mai puteţi urmări şi intrând pe site-ul FANATIK.RO, în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

Duminică, 11 septembrie, va fi o vreme frumoasă la Cluj, cu o temperatură care nu va depăşi însă maxima de 21 de grade, în jur de 17-18 grade la ora partidei. Nu există nici o ameninţare de ploaie pe toată durata zilei şi până miercurea viitoare. Partida a fost încredinţată arbitrului bucureştean Andrei Chivulete.

Ce jucători lipsesc din întâlnirea CFR Cluj – Universitatea Craiova

Dan Petrescu este în continuare lipsit de cel mai important atacant din lot, croatul Gabriel Debeljuh şi acest lucru a început să se vadă tot mai evident la partidele ardelenilor, lipsind acel vârf puternic din careu, care să se bată cu apărările adverse. În schimb s-a refăcut fundaşul dreapta Cristi Manea, care va putea evolua.

ADVERTISEMENT

De cealaltă parte Mirel Rădoi are exact aceeaşi problemă, tancul din atacul oltenilor, bosniacul Elvir Koljic, un adevărat recordman nedorit al accidentărilor de lungă durată din lotul craiovenilor. În locul său evoluează tânărul Jovan Markovic, deja autor a unei duble în succesul de acasă cu 4.3 în partida cu Farul.

Cote la pariuri la jocul CFR Cluj – Universitatea Craiova

Pentru casele de paruri meciul de la Cluj face parte din categoria jocurilor echilibrate. În consecinţă gazdele pleacă favorite, dar la cotă imensă, 2,50 iar craiovenii au primit 3,20 pentru a mai reuşi încă o victorie în Gruia. Un gol marcat de oaspeţi, ceva obişnuit în ultimii ani, are cota de 1,45. Pentru total goluri peste 1,5 cota este de 1,35.

ADVERTISEMENT

Meciul chiar este greu pentru echipa lui Dan Petrescu, pentru că oltenii au reuşit, din 2015 până astăzi, nu mai puţin de cinci victorii pe terenul ardelenilor, ceea ce arată că nu au simţit deloc presiune, mai ales că publicul clujean este unul deloc pătimaş, permiţând echipelor vizitatoare să se desfăşoare în voie.

ADVERTISEMENT