Fotbal intern

UTA Arad dă lovitura la Cluj! Golul lui Hora îngroapă campioana CFR

22.11.2020 | 21:40
UTA Arad da lovitura la Cluj Golul lui Hora ingroapa campioana CFR
ADVERTISEMENT

CFR Cluj pierde surprinzător confruntarea cu UTA Arad, scor 0-1. Fostul atacant de la CFR Cluj şi FCSB, Ioan Hora a dat lovitura de graţie echipei lui Dan Petrescu, cu un sfert de oră înainte de final. 

CFR Cluj rămâne cu 21 de puncte, iar nou-promovata se apropie la doar 4 puncte de campioana României după acest succes. Echipa lui Dan Petrescu rămâne pe locul trei indiferent de ceea ce se întâmplă până la finalul rundei.

ADVERTISEMENT

În schimb, UTA Arad urcă în clasament până pe locul 5 cu 17 puncte. Pentru CFR Cluj urmează duelul retur cu AS Roma şi, probabil, Dan Petrescu şi-ar fi dorit ca echipa sa să arate altfel cu câteva zile înaintea unui meci de o asemenea importanţă.


LIVE VIDEO

CFR Cluj – UTA Arad 0-1 (Hora 75) VEZI VIDEO

FINAL DE MECI! UTA reuşeşte surpriza etapei şi bate pe terenul lui CFR Cluj! Arădenii sunt neînvinşi în deplasare în acest sezon.

ADVERTISEMENT

Min. 75: GOOOOOOOOL UTA! Ioan Hora deschide scorul cu un şut de la 16 metri după o acţiune foarte bună a lui Buhăceanu

Min. 51: Bălgrădean îi scoate pe ardeleni la o fază grea. Şutul bun al lui Buhăceanu este respins în corner de “Pufi”.

ADVERTISEMENT

Start în partea secundă!

PAUZĂ! După primele 45 de minute, CFR Cluj și UTA Arad se află la egalitate, scor 0-0

Min. 42. Alex Chipciu trimite în bară. Șut foarte bun al mijlocașului

Min. 29. Început echilibrat de meci. Posesia este de partea gazdelor.

Start de meci! 

Echipele de start:

CFR Cluj (4-3-3): Bălgrădean – Susic, Ciobotariu, Burcă, Camora – Itu, Soares, Păun – Chipciu, Rondon, Pereira. Antrenor: Dan Petrescu

UTA (4-2-3-1): Iacob – Roumpoulakou, Benga, Da Silva, Tomozei – Miculescu, Roșu, Albu, Tescan – Hora, Morar. Antrenor: Laszlo Balint

ADVERTISEMENT

CFR Cluj – UTA Live Stream Digi Sport, Telekom Sport, Look Plus

Partida CFR Cluj – UTA se joacă duminică, 22 noiembrie, de la ora 20:00, pe stadionul “Dr. Constantin Rădulescu” din cartierul Gruia şi este televizată ăn direct de posturile Digi Sport 1, Telekom Sport 1 şi Look Plus. O mai puteţi viziona în format LIVE VIDEO dacă veţi alege să intraţi pe site-ul FANATIK.RO.

Lucrurile s-au inflamat mult după ce s-a aflat de oferta făcută de clubul Al Nasr din Emiratele Arabe Unite lui Dan Petrescu, 2,5 milioane euro salariu anual, însă după mai multe discuţii cu şefii clubului Bursucul a decis să încheie campania de toamnă în Gruia, mai ales că se speră în continuare la locul 2 în grupa de Europa League.

Andrei Burcă şi Paulo Vinicius revin la antrenamente

Acum, pentru meciul de campionat cu UTA, dar mai ales în perspectiva celui de-a doilea joc în compania Romei, au apărut şi două veşti bune. Andrei Burcă a fost testat negativ şi poate reveni la antrenamente, iar Paulo Vinicius e refăcut după accidentare şi se va alătura şi el lotului.

Rămân indisponibili Mike Cestor, care probabil că abia la primăvară va putea reveni în activitate, Bilel Omrani, care şi aşa a avut un sezon de coşmar, cu accidentări şi evoluţii foarte şterse, Michael Pereira şi Alex Chipciu. Dar între timp au sosit la mijloc brazilianul Soares şi în  apărare tunisianul Ben Yousuf.

Rezerve sau mai mulţi titulari ca de obicei?

Acum marea dilemă a lui Dan Petrescu este să decidă dacă va proceda ca şi până acum înaintea unor meciuri europene, respectiv să trimită în campionat pe teren un unsprezece alcătuit aproape exclusiv din rezerve sau va folosi mai mulţi jucători de bază în ideea de a lua punctele în faţa unui adversar neînvins de foarte multe luni în deplasare.

Pentru casele de pariuri CFR este o favorită uriaşă şi nu contează faptul că UTA se bucură de acest renume de spaimă a echipelor gazdă. Ardelenii au primit cota de 1,35 pentru victorie iar alb-roşii din Arad au un astronomic 9,50. Un singur gol înscris de UTA este aproape triplu decât succesul clujean, 1,90.

 

ADVERTISEMENT