Fotbal intern

CFR Cluj va juca un amical caritabil cu Kisvarda! Banii strânși vor fi donaţi Alexandrei, o fetiță cu probleme grave de sănătate

12.11.2019 | 17:22
CFR Cluj va juca un amical caritabil cu Kisvarda! Banii strânși vor fi donaţi Alexandrei, o fetiță cu probleme grave de sănătate
Jucătorii lui CFR Cluj. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

CFR Cluj va juca un meci amical în compania maghiarilor de Kisvarda, formație la care evoluează Gicu Grozav, Claudiu Bumba, Mihai Mincă și Cornel Ene. Banii din bilete vor fi donați pentru o cauză nobilă și anume pentru Alexandra, un copil care suferă de probleme grave de sănătate.

CFR Cluj, meci amical cu Kisvarda. Amical caritabil făcut de campioana României

CFR Cluj va juca duminică, 17 noiembrie, un meci amical împotriva Kisvardei, cu scopul de a o ajuta pe Alexandra, o fetiță care s-a născut cu o malformație rară: nu are urechi, nici canale auditive și nici pavilioane. Prețul unui bilet va fi de 5 lei, iar toți banii strânși vor ajunge la familia Alexandrei, care are nevoie de 200.000 de euro pentru a face 4 operații extrem de complexe, care pot fi făcute doar în Statele Unite ale Americii.

ADVERTISEMENT

„Ne alăturăm din nou campaniei ‘Făuritorii de minuni’ pentru a o sprijini pe Alexandra, un copil minunat, care, din păcate, s-a născut cu o malformație rară: nu are urechi – nici canale auditive și nici pavilioane. Pentru a putea auzi, Alexandra are nevoie de 4 operații extrem de complexe care se pot efectua doar în Statele Unite ale Americii și costă în total 200.000 de euro”, a fost comunicatul clubului clujean.

Vasile Miriuță nu mai este antrenorul Kisvardei

În urmă cu o lună, Vasile Miriuță a fost dat afară de pe banca tehnică a formației maghiare. Fostul antrenor al lui Dinamo a explicat motivul pentru care a fost îndepărtat de la club: Lucrul pentru care am plecat nu mi s-a mai întâmplat niciodată în România. Am avut un meci cu Ujpest și la pauză îi dădeam indicații lui Gicu Grozav, și am văzut că strigă cineva în vestiar. Am crezut că se bat ăștia ai mei. Era patronul echipei, îl certa pe unul. Și când m-am întors, i-am zis: Attila, ai venit cu prima dublă, ai mai adus niște bani la băieți? Frumos, că să nu…”

ADVERTISEMENT

„Te rog să părăsești vestiarul , pentru că în afară de mine, staff și jucători, nu are cine să caute în vestiar. Mi-a zis “Bine”, iar de atunci comunicarea între mine și el a fost doar prin mail-uri. La ultimul meci, am pus un bodyguard la ușă, i-am zis să nu intre nici mama! M-a sunat a doua zi și mi-a spus că nu mai putem continua”, a explicat Vasile Miriuță.

  • 5.530.000 de euro este valoarea lotului Kisvardei, conform transfermarkt.com
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri