Carousel hot news

CFR Cluj îl vrea pe “noul Pogba”: un mijlocaş cît un “munte” în vîrstă de 22 de ani

Oficialii clujeni sînt pregătiţi să schimbe strategia clubului, după prestaţia slabă din acest sezon. Vasile Miriuţă este interesat de jucători tineri, care să dea o nouă faţă echipei....
31.01.2014 | 16:04
CFR Cluj îl vrea pe

Oficialii clujeni sînt pregătiţi să schimbe strategia clubului, după prestaţia slabă din acest sezon. Vasile Miriuţă este interesat de jucători tineri, care să dea o nouă faţă echipei.

În cursul zilei de luni, la formaţia din  Gruia va sosi în probe un mijlocaş senegalez în vîrstă de 22 de ani, care a evoluat pînă în decembrie la echipa spaniolă Rayo Vallecano, anunţă tuttomercatoweb.com. Este vorba despre Pape Thiombane, jucător care nu i-a impresionat pe italienii de la Chievo timp de o săptămînă, atît cît a fost în teste.

“Este fizic foarte puternic, are o structură fizică asemănătoare ca a lui Pogba, înalt de 1,92 metri şi joacă în faţa apărării. Are paşaport non-UE, dar are rezidenţă spaniolă. Mai sînt interesate de el cluburi din Bulgaria, Elveţia şi Italia”, a spus agentul jucătorului pentru sursa citată.

Thiombane evoluează pe postul de mijlocaş defensiv

1,95 metri este înălţimea lui Thiombane

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri