Fotbal intern

Se întâmplă în Liga 1: “S-au JURAT PE COPII ca să dea arbitrul HENŢ!”

CFR Cluj s-a impus pe propriul teren, contra celor de la Viitorul, scor 2-0, după un meci la care ambele echipe au acuzat mai multe greşeli de arbitraj ale brigăzii conduse de Marius Avram....
23.07.2017 | 01:06
Se intampla in Liga 1 Sau JURAT PE COPII ca sa dea arbitrul HENT
ADVERTISEMENT

CFR Cluj s-a impus pe propriul teren, contra celor de la Viitorul, scor 2-0, după un meci la care ambele echipe au acuzat mai multe greşeli de arbitraj ale brigăzii conduse de Marius Avram.

Romario Benzar, căpitanul celor de la Viitorul, a povestit o scenă halucinantă. Un gol al celor de la CFR Cluj a fost anulat doar după ce doi jucători ai oaspeţilor au ales o modalitate incredibilă de a-l convinge pe Avram să acorde henţ.

ADVERTISEMENT

CFR CLUJ – VIITORUL 2-0 Scandal după meci!

“Nu ne-a ieşit jocul, trebuia să dăm mult mai mult, să fim mai lucizi. Trebuie să uităm acest meci, iar miercuri să câştigăm. Nu vreau să vorbesc despre arbitraj, dar nu se poate aşa ceva. La faza la care au dat gol după un henţ au ajuns jucătorii să se jure că a fost henţ. A fost nevoie să se jure Marius Constantin şi Târu pe copii ca să dea henţ. Dacă nu a fost, o aveţi groasă data viitoare, aşa ne-a spus domnul Avram”, a declarat Romario Benzar la Digi Sport.

În prima repriză a partidei CFR Cluj – Viitorul, scor 2-0, Urko Vera a marcat un gol după ce a atins mingea cu mâna în prealabil. Deşi iniţial a validat reuşita atacantului spaniol, Marius Avram şi-a schimbat decizia, după ce în prealabil s-a consultat şi cu tuşierul Octavian Şovre.

ADVERTISEMENT

“L-am întrebat pe arbitru care e motivul pentru care a schimbat decizia, pentru că nu avem probă video”, a declarat Dan Petrescu după faza respectivă, în timp ce Hagi s-a rezumat să remarce: “A fost henţ! Ce mai contează în rest”