Fotbal intern

Golul lui Djokovic a adus al patrulea titlul în Gruia. Video+foto

Golul lui Djokovic a adus al patrulea titlul in Gruia Videofoto

CFR Cluj – Viitorul s-a terminat cu victoria ardelenilor lui Dan Petrescu, scor 1-0, iar golul lui Djokovic a adus al patrulea titlu din istoria formaţiei din Gruia. Vezi toate detaliile complete ale meciurilor rundei şi comentariul LIVE accesând aplicaţia de mai jos.


Min. 90. Finalul partidei. CFR Cluj o învinge pe Viitorul cu 1-0.

Min. 82. Mailat intră în locul lui Ţucudean.

Min. 75. Ocazii după ocazii la Cluj! Gazdele au cerut penalty pentru un henţ al lui Tudor Băluţă.

Min. 57. Suporterii din Gruia îi încurajează non stop pe jucătorii lui Dan Petrescu. Pe stadionul “Dr. Constantin Rădulescu” fanii scandează numele echipei şi le cer ardelenilor victoria.

Min. 45. Jucătorii CFR-ului care nu au prins lotul pentru meciul cu Viitorul stau la masa presei de pe stadionul “Dr. Constantin Rădulescu”. Singurul fotbalist care nu a dorit să stea alături de coechipierii săi este Balde, care a ales să vadă meciul de lângă suporteri. VEZI FOTO ÎN GALERIA DE MAI SUS!

Min. 43. Djokovic deschide scorul la opt minute după ce îl înlocuieşte pe Mihai Bordeianu şi o duce pe CFR Cluj pe prima poziţie în clasamentul play-off-ul Ligii 1 Betano. VIDEO

Min. 35. Bordeianu se accidentează şi este înlocuit de Djokovic. Fotbalistul transferat de la FC Botoşani primeşte îngrijiri pe bancă din partea staff-ului medical al CFR-ului.

Ianis Hagi îl accidentează pe Bordeianu.
Momentul în care Bordeianu este accidentat de Ianis Hagi.

Min. 16. Cristi Ganea a trecut pe banda dreaptă de fundaşii lui CFR Cluj, a încercat să trimită peste Arlauskis, dar balonul a trecut puţin pe lângă poartă.

Min. 3. Billel Omrani a fost la un pas să deschidă scorul, dar Cojocaru a intervenit foarte bine.

Min. 1. A început partida de la Cluj.

Fază de meci din întâlnirea CFR Cluj - Viitorul Constanţa.
Fază de meci din întâlnirea CFR Cluj – Viitorul Constanţa.

Update. Atmosferă incendiară pe stadionul “Dr. Constantin Rădulescu”.


Update. Echipele de start:

CFR Cluj: Arlauskis – Manea, Vinicius, A. Mureşan, Camora – Bordeianu, Hoban, Culio – Omrani, Ţucudean, Deac.

Rezerve: Vâtcă – Luchin, Rus, Djokovic, Ioniţă, Costache, Mailat.

FC Viitorul: Cojocaru – Mladen, Hodorogea, Ghiţă, De Nooijer, Ganea – Cicâldău, T. Băluţă, Vînă – I. Hagi, Voduţ.

Rezerve: Buzbuchi – Ciobanu, Lima Duarte, Căpuşă, Gavra, Dumitrescu, Măţan


Update. Cozi imense la intrarea în stadionul “Dr. Constantin Rădulescu”.

Cozi imense la intrare în stadion pentru meciul CFR Cluj - Viitorul.
Cozi imense la intrare în stadion pentru meciul CFR Cluj – Viitorul.

Update. Galeria formaţiei CFR Cluj a pregăteşte o scenografie 3D care va avea loc la tribuna a doua, acolo unde spectatorii vor avea şi steguleţe albe şi vişinii. Mai mult, la tribuna I  va fi afişat un banner imens.


Update, ora 19.30. Jucătorii de la FC Viitorul Constanţa au ajuns la stadion.


Update, 19.00. “Batem Viitorul, n-avem nicio emoţie”, spun suporterii formaţiei CFR Cluj înaintea partidei cu Viitorul Constanţa.


Update, 18.20. Mirel Rădoi, fostul antrenor al FCSB-ului, o vede pe CFR favorită să câştige titlul în sezonul 2017-2018.


Update, ora 17.10. Oficialii echipei lui Dan Petrescu au anunţat că s-au vândut toate biletele pentru meciul CFR Cluj – FC Viitorul Constanţa.

“CFR  CLUJ – VIITORUL E SOLD OUT!

Biletele puse în vânzare pentru meciul CFR Cluj – FC Viitorul s-au epuizat. Astfel, Gruia va fi un vulcan la 20.45, iar publicul va purta echipa spre o victorie extrem de importantă pentru toată familia CFR! 

Vă mulţumim că sunteţi din nou alături de noi! Avem nevoie de susţinerea voastă mai mult ca niciodată”, apare pe pagina de Facebook a CFR-ului, toate acestea după ce Dan Petrescu a dezvăluit că se teme ca suporterii prezenţi la stadion să nu îi susţină pe adversari, aşa cum s-a întâmplat la partida cu FCSB.


UPDATE, ora 14:30 Dan Petrescu a primit numeroase asigurări că va rămâne la CFR Cluj, primind chiar şi asemănări cu Alex Ferguson. Doar că cei care au fost în trecut în Gruia cred că Dan Petrescu nu mai are mult de stat la Cluj. Fostul căpitan Gabi Mureşan este de părere că Dan Petrescu va pleca dacă va lua campionatul, pentru că sezonul următor presiunea va fi mult mai mare. Va fi Champions League, va trebui să lupte pentru păstrarea titlului. Trebuie să faci performanţă şi va fi foarte greu.” Nici fostul atacant al violeţilor, Liviu Ganea, nu crede în poveştile lui Iuliu Mureşan cu Alex Ferguson.


UPDATE, ora 12:00 Înaintea partidei decisive cu Viitorul, Dan Petrescu a fost prezent la Londra la un meci în memoria lui Ray Wilkins, între legendele lui Chelsea şi cele ale lui Inter. “SuperDan” a povestit că foştii săi coechipieri de pe Stanford Bridge îl vor susţine pentru câştigarea titlului:

“Toţi de la Chelsea mi-au zis că o să se uite la meci, că o să-mi ţină pumnii şi că-şi doresc să câştig şi au apreciat gestul meu de a veni acolo. Chiar la şedinţă, lui Vialli – că a făcut Vialli o şedinta înainte de meci – a spus că se bucura că unii au venit chiar dacă au unul din cele mai importante meciuri din carieră, au reuşit să ajungă la acest meci caritabil pentru Ray Wilkins, fost mare antrenor şi jucător”, a declarat Dan Petrescu pentru Telekom Sport.


Formaţia din Gruia a condus foarte mult timp ostilităţile în Liga 1, dar trupa lui Dan Petrescu a pierdut fotoliul de lider în favoarea celor de la FCSB, după înjumătăţirea punctelor în play-off şi un egal pe terenul lui Poli Iaşi. Tot ieşenii aveau însă să aducă CFR Cluj pe primul loc, după ce au învins FCSB pe teren propriu prin golul lui Andrei Cristea. Astfel, cu o etapă înainte de final, CFR Cluj se află pe primul loc, cu 47 de puncte, unul mai mult decât FCSB. De partea cealaltă, Viitorul se află pe locul 3, cu 35 de puncte, şi duce o luptă în trei cu Universitatea Craiova (35 pct) şi Astra Giurgiu (33 puncte) pentru ultima treaptă a podiumului care asigură locul în cupele europene, indiferent de ce se va petrece în finala Cupei României.

CFR Cluj -Viitorul LIVE STREAM Liga 1 Betano. Doar de 2 ori în 100 de ani s-a pierdut titlul în ultima etapă

În mod normal CFR Cluj e mare favorită pentru câştigarea titlului, iar istoria arată acest lucru.  Doar de două ori în 100 de ani s-a întâmplat ca echipa aflată pe primul loc să piardă titlul în ultima rundă. 18.000 de spectatori vor veni să sărbătorească al patrulea titlu în ultimii 10 ani în Gruia, după cele din 2008, 2010 şi 2012, după ce oficialii clubului au anunţat că stadionul va fi sold-out. Cu toate acestea, roş-albaştrii speră ca Hagi să le strice calculele celor de la CFR Cluj.

“Eu cred că Viitorul va juca pe viață și pe moarte cu CFR Cluj. Mai sunt și bani la mijloc, mai sunt și orgolii, mai e vorba și de dragoste. Eu m-am împăcat cu Gică Hagi. El nu are cum să le zică jucătorilor să se dea la o parte. E orgoliul lui, a fost campion anul trecut, acum poate fi pe trei”, a declarat Gigi Becali, înaintea partidei din ultima etapă a Ligii 1.

VEZI MECIUL AICI

Partida dintre CFR-Viitorul se joacă duminică, 20 mai, de la ora 20:45, la aceeaşi oră cu FCSB-Astra şi Poli Iaşi – CS U Craiova. Toate cele trei meciuri vor fi transmise Live Stream şi Live Video pe FANATIK.RO.