Fotbal intern

CFR Cluj visează la Champions League: încearcă două transferuri tari! Unul realist: Nicolae Stanciu, altul fantezist: “El Loco” Balotelli

04.08.2020 | 10:27
CFR Cluj viseaza la Champions League incearca doua transferuri tari Unul realist Nicolae Stanciu altul fantezist El Loco Balotelli
ADVERTISEMENT

CFR Cluj a câştigat al treilea titlu consecutiv de campioană a României şi se pregăteşte de preliminariile Champions League. Formaţia din Gruia vrea să dea două lovituri tari pe piaţa transferurilor şi să-i aducă pe Nicolae Stanciu şi pe Mario Balotelli.

La scurt timp după titlul câştigat de CFR Cluj în Bănie, Neluţu Varga, patronul campioanei României, a anunţat că vrea să facă două transferuri care să ajute echipa să forţeze intrarea în grupele Ligii Campionilor. Acesta s-a referit la Nicuşor Stanciu şi Mario Balotelli, însă a evitat să le dea numele.

ADVERTISEMENT

FANATIK a anunţat încă de la începutul lunii martie că Nicuşor Stanciu se află pe lista lui CFR Cluj. De cealaltă parte, Mario Balotelli este într-o perioadă dificilă a carierei şi a retrogradat în acest sezon cu Brescia în Serie B.

Nicolae Stanciu şi Mario Balotelli, transferurile de Champions League pentru CFR Cluj

FANATIK a anunţat preţul pe care Slavia Praga l-ar cere pentru Nicuşor Stanciu, devenit unul dintre cei mai buni jucători ai campioanei Cehiei. Anamaria Prodan a susţinut că echipa pragheză nu i-ar da drumul fără 8-9 milioane de euro.

ADVERTISEMENT

“Nu e deloc simplu ca Stanciu să plece de la Slavia Praga. V-am spus că există interes pentru el de la echipe din fotbalul din vest, așa cum și CFR Cluj l-ar dori pe jucător. Astfel că am discutat cu cehii pentru a ști care este prețul pe care doresc să-l obțină pe Nicușor în cazul unui transfer.

Acesta este destul de mare, chiar prohibitiv pentru multe echipe. Cehii mi-au transmis că nu-i dau drumul fără 8-9 milioane de euro!”, a declarat Anamaria Prodan pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Mario Balotelli este cotat în prezent la 5.500.000 de euro şi este în cădere totală după ce a retrogradat cu Brescia în Serie B. Oficialii clubului italian nu-l mai doresc la echipă şi l-au anunţat încă din luna iunie că îi va fi reziliat contractul.

CFR Cluj vrea grupele Ligii Campionilor

La scurt timp după succesul lui CFR Cluj, Neluţu Varga a intervenit în direct la televiziunea Look Sport şi a anunţat obiectivul echipei pentru sezonul viitor. În plus, patronul campioanei a anunţat că nu concepe o despărţire de Dan Petrescu.

ADVERTISEMENT

“Putem forța intrarea în grupele Champions League. Noul obiectiv este Champions League, vom aduce jucători. Vom semna doi jucători, nu vă pot spune cine. Unul este unul dintre cei mai mari golgheteri ai Italiei, celălalt este cel care ne-a răpus în play-off-ul Champions League.

E posibil. (n.r întrebat dacă Stanciu e pe lista CFR-ului.) O să vedeți, vă promitem că o să fie o surpriză. Niciodată nu m-am gândit să continuăm fără Dan Petrescu”, a declarat Neluţu Varga la Look Sport.

ADVERTISEMENT