Sport

CFR Cluj – FC Voluntari 3-1. Campioana trece pe final de primul hop din play-off și are 10 puncte peste FCSB. Video

FANATIK vă prezintă informaţii despre meciul CFR Cluj - Voluntari, care are loc sâmbătă, 12 martie, de şa ora 20:30, în prima etapă din play-off-ul Casei Pariurilor Liga 1.
12.03.2022 | 19:53
CFR Cluj  FC Voluntari 31 Campioana trece pe final de primul hop din playoff si are 10 puncte peste FCSB Video
ADVERTISEMENT
12-03-2022
17:53

CFR Cluj - FC Voluntari 3-1 (Debeljuh 50, Deac 78, Petrila 82/ Costin 71)

CFR Cluj a obținut prima victorie din play-off, 3-1 pe teren propriu, cu FC Voluntari și a majorat la 10 puncte distanța de FCSB. Golurile au fost marcate de Debeljuh (50), Deac (78), Petrila (82), respectiv Costin (71).

Vezi aici cele mai importante faze

Min. 90+4: Fluier final.

Min. 82: Goool CFR Cluj! Servit excelent de Omrani, Petrila scapă singur cu Hindrich și înscrie fără emoții.

Min. 78: Goool CFR Cluj! Deac își readuce echipa în avantaj, cu o execuție superbă, de la marginea careului.

Min. 71: Goool FC Voluntari! Costin scapă singur spre poartă și îl învinge pe Hindrich, după o pasă trimisă greșit înapoi de Susic.

Min. 50: GOOOL CFR Cluj, înscrie Debeljuh. Croatul finalizează din șase metri după o pasă excelentă primită de la Petrila. 1-0!

Min. 22: Ocazie FC Voluntari. Șutul lui Marcelo Lopes, din poziție bună, lovește plasa laterală.

Min. 1: A început partida.

CFR Cluj: Hindrich – Manea, Yuri, Burcă – Susic, Bordeianu, Boateng, Deac, Camora – Debeljuh, Păun. Rezerve: Sava, Ștefan, Dimitrov, Sigurjonsson, Chipciu, Neguț, Petrila, Omrani, Dugandzic. Antrenor: Dan Petrescu.

FC Voluntari: Popa – Ricardinho, Tamaș, Armaș – I. Gheorghe, Rață Droppa, Helder Tavares, Briceag – Lopes, Nemec. Rezerve: Râmniceanu, Achim, Andres, Al. Vlad, Golan, C. Costin, Tehe, Merloi. Antrenor: Liviu Ciobotariu.

Meciul CFR Cluj – Voluntari are loc sâmbătă, 12 martie, cu începere de la ora 20:30, în cadrul primei runde din play-off-il Casei Pariurilor Liga 1. CFR Cluj este liderul detaşat al campionatului, iar ilfovenii se află la prima lor prezenţă în play-off, jucând un fotbal de bună calitate.

Unde se joacă meciul CFR Cluj – Voluntari

Întâlnirea CFR Cluj – Voluntari se dispută sâmbătă, 12 martie, de la ora 20:30, în prima etapă din play-off-ul Casei Pariurilor, pe stadionul dr. Constantin Rădulescu din cartierul Gruia al municipiului de pe Someş. Se vor afla faţă în faţă liderul detaşat al campionatului şi echipa de pe locul 4, pentru prima dată calificată la acest nivel.

ADVERTISEMENT

Sunt de aşteptat cel puţin trei mii de spectatori în tribune după ce toate regulamentele sanitare privind accesul spectatorilor au fost anulate. Cu alte cuvinte, pe stadion se intră liber, fără certificat COVID sau test negativ PCR sau antigen. Acest lucru poate mări numărul spectatorilor faţă de ceea ce se întâmpla până acum.

Cine transmite la TV partida CFR Cluj – Voluntari

Partida CFR Cluj – Voluntari se joacă sâmbătă, 12 martie, de la ora 20:30, în prima etapă a play-off-ului Casei Pariurilor Ligii 1, pe stadionul dr. Constantin Rădulescu din Cluj şi este transmisă în direct pe micile ecrane pe canalele Digi Sport 1, Telekom Sport 1 şi Look Plus. O mai puteţi viziona şi intrând pe site-ul FANATIK.RO, în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

La Cluj este o zi cu cer senin., fără nici un pericol de precipitaţii, dar cu temperatură de maxim 4 grade la miezul zilei. La ora partidei poate fi maxim un grad, o temperatură scăzută care poate determina ceva probleme şi suprafeţei de joc. Meciul va fi condus de arbitrul bucureştean Dan Petrescu.

Ce jucători lipsesc din confruntarea CFR Cluj – Voluntari

Dan Petrescu nu are probleme de lot pentru acest prim meci din play-off şi poate trimite pe teren cel mai bun unsprezece în viziunea sa. Va continua în poartă cu puştiul Hindrich, deşi acesta s-a plâns presei din Ungaria că este stresat de faptul că ţipă coechipierii la el. Pe bancă se va afla şi islandezul Sigurjonsson, care astfel ar putea avea primele minute după o lungă perioadă de absenţă provocată de probleme medicale.

ADVERTISEMENT

Nici Voluntari nu ar fi avut probleme dacă nu exista acea caluză stipulată de CFR Cluj la împrumuturile a doi jucători din tabăra ardelenilor. fundaşul central Denis Ciobotariu, fiul antrenorului echipei ilfovene şi mijlocaşul la închidere Ulrich Meleke, ambii aparţinând CFR-ului.

Jucătorii CFR-ului, stimulaţi material de conducere înainte de play-off

Campioana ultimelor patru ediţii, CFR Cluj, are toate şansele să mai adauge încă un titlu sezonul acesta, având un avans de şapte puncte faţă de FCSB. Atmosfera din vestiar nu era însă cea optimă ca urmare a existenţei unor mari restanţe financiare, care însă au fost achitate de conducere în această săptămână.

ADVERTISEMENT

Voluntari nu vrea să fie doar o prezenţă decorativă în play-off. Echipa e calificată şi în semifinalele Cupei României, unde se va război cu FC Argeş şi totodată ţinteşte să încheie pe locul 4 sezonul. În vederea întăririi lotului s-a bătut palma cu portarul Valentin Cojocaru, care ultima dată a apărat în Ucraina, dar a revenit în ţară ca urmare a situaţiei de război.

Cote la pariuri la jocul CFR Cluj – Voluntari

Pentru casele de pariuri victoria clujenilor este foarte probabilă, ei primind cota 1,45 pentru a lua cele trei puncte. O bombă care să explodeze din partea ilfovenilor ajunge la cota 6,80, iar şansă dublă X2 are cotă de 2,70. Un gol marcat de Voluntari are cotă de 2,10.

Voluntari nu a reuşit niciodată să câştige pe terenul lui CFR Cluj. A fîcut doar un 0-0 seyonul trrcut, în rest fiind victimă sigură pentru ardeleni, de trei ori chiar la dimensiuni uriaşe, în acele partide încasând de fiecare dată câte cinci goluri. Doaoar acasă are două succese, ambele în 2016.

ADVERTISEMENT