Fotbal intern

CFR Cluj – Voluntari 0-0. Campioana egalează FCSB la puncte, dar rămâne pe locul 2!

16.02.2021 | 00:02
CFR Cluj  Voluntari 00 Campioana egaleaza FCSB la puncte dar ramane pe locul 2
ADVERTISEMENT

Meciul CFR Cluj – Voluntari a avut loc luni, 15 februarie, cu începere de la ora 20:30, în cadrul etapei a 23-a din Casa Pariurilor Liga 1, fiind chiar partida care a pus capăt acestei runde. Clujenii aveau ocazia să treacă peste FCSB în clasament, dar n-au reușit decât să îi egaleze la puncte pe roș-albaștri. Campioana rămâne pe locul 2, la golaveraj, după un meci în care au avut și un gol nevalidat. 


CFR Cluj – FC Voluntari 0-0 – VEZI VIDEO

  • FINAL DE MECI: CFR nu reușeșste să câștige, dar o egalează pe FCSB la puncte.
  • Min. 73: Vinicius a trmis spre poarta ilfovenilor, Rîmniceanu a respins, dar mingea a părit să fi intrat deja în poartă. Golul nu a fost, totuși, validat.
  • Min. 45: Pauză în Gruia. Primă repriză echilibrată, fără goluri, dar cu unele șuturi periculoase de ambele părți.
  • Min. 23: Ocazie mare pentru CFR Cluj! După o lovitură liberă din afara careului, mingea a ajuns la Ovidiu Hoban care a tras în bara transversală.
  • Min. 1: A început partida din Gruia! Campioana CFR Cluj vrea să devină noul lider al Ligii 1.
ADVERTISEMENT

CFR Cluj: Bălgrădean – Manea, Vinicius, Burcă, Camora – Itu, Hoban, Gîdea – Deac, Debeljuh, Rondon Rezerve: Sandomierski – Susic, Latovlevici, Ben Youssef, Păun, Pereira, Chipciu, Costache, Omrani Antrenor: Edward Iordănescu

FC Voluntari: Rîmniceanu – Satli, Achim, Armaș, Vlad – Ivanov, Droppa, I. Gheorghe – A. Ilie, Pesic, Betancor Rezerve: Rodriguez – Balaur, Costin, Fonseca, Miranda, Lopes, Stoica, Angelov, Remacle Antrenor: Bogdan Andone

ADVERTISEMENT

CFR Cluj a înregistrat etapa trecută primul eşec de când a venit ca antrenor Edi Iordănescu, 1-2 la Botoşani, în condiţii de temperatură foarte scăzută şi cu un teren foarte greu. Voluntari a luat după foarte multe meciuri fără victorie o uriaşă gură de oxigen, izbutind o victorie uriaşă la Ovidiu, pe terenul Viitorului.

CFR Cluj se bate cu FCSB pentru păstrarea cununii de campioană, pe care o deţine de trei ani încoace şi de aceea partidele de acasă, mai ales cele cu echipele din partea inferioară a clasamentului trebuie câştigate. Echipa are un stil de joc mult mai ofensiv decât în perioada în care era antrenată de Dan Petrescu.

ADVERTISEMENT

CFR Cluj – Voluntari Live stream Digi Sport, Telekom Sport, Look Plus

Partida CFR Cluj – Voluntari se joacă luni, 15 februarie, de la ora 20:30, pe stadionul “Dr. Constantin Rădulescu” din cartierul Gruia. La ora meciului este estimată o temperatură de minus patru grade şi un cer senin. Condiţii acceptabile pentru joc.

Meciul CFR Cluj – Voluntari va fi arbitrat de Marin Barbu şi este transmis pe micile ecrane de canalele  Digi Sport 1, Telekom Sport 1 şi Look Plus. Îl mai puteţi urmări şi în format LIVE VIDEO dacă veţi intra pe site-ul FANATIK.RO.

ADVERTISEMENT

Forţe proaspete aduse în iarnă la ambele echipe

CFR Cluj şi Voluntari s-au întărit în perioada de mercato. La ardeleni a revenit după numai câteva luni mijlocaşul Mihai Bordeianu, plecat în Golf în toamnă şi a fost adus un jucător ofensiv islandez care a evoluat şi în meciul de baraj împotriva României.

Nici Voluntari nu a stat de pomană. Experimentatul fundaş central Gabi Tamaş a semnat cu ilfovenii şi în plus a mai venit un fotbalist de calitate, mijlocaşul sârb Pesic, fostul jucător al lui Dinamo cu două sezoane în urmă şi care a reuşit repede să pună ordine în jocul ilfovenilor.

Cotă extrem de scăzută la victorie pentru clujeni

Succesul de la Ovidiu a reuşit să redea încrederea elevilor lui Bogdan Andone, care a declarat că echipa merge la Cluj pentru a repeta prestaţia de pe terenul Viitorului şi că este optimist în privinţa unei noi evoluţii de calitate şi, de ce nu, a unui rezultat pozitiv.

Ceea ce însă nu cred sub nici o formă casele de pariuri, care acordă o cotă extrem de joasă las victorie pentru echipa clujeană, doar 1,15, faţă de un imens 16,00 în dreptul oaspeţilor. În aceste condiţii un singur gol marcat de ilfoveni ar avea o valoare enormă, aproape de 3,00.

ADVERTISEMENT