Fotbal intern

CFR Cluj vrea să cumpere din Italia. Negocieri avansate pentru un atacant

10.06.2018 | 18:15
CFR Cluj vrea sa cumpere din Italia Negocieri avansate pentru un atacant
ADVERTISEMENT

Campioana României, CFR Cluj, vrea să cumpere din Italia. Se află în negocieri avansate pentru un atacant, care să devină un concurent serios pe post pentru George Ţucudean. Clujenii l-au vrut pe jucător, la indicaţiile lui Dan Petrescu, încă din iarnă, însă transferul nu s-a putut realiza.

Cel în cauză se numeşte Salvatore Caturano şi îmbracă tricoul echipei Lecce, formaţie care tocmai a reuşit să revină, după ani buni, în Serie B. Motivul pentru care şefii clubului italian nu au acceptat în iarnă oferta clujenilor a fost tocmai faptul că doreau ca atacantul să rămână, pentru a ajuta la promovare.

ADVERTISEMENT

CFR Cluj vrea să cumpere din Italia. Îl vor înapoi şi pe Petrucci

Acum lucrurile s-au rezolvat în mod fericit pentru galben-roşii din Lecce şi un transfer nu ar mai fi refuzat, mai ales că şi jucătorul este tentat de şansa imensă de a trece de la un fost component al unei echipe de ligă a treia la o campioană care va evolua în tururile preliminare ale Champions League.

CFR Cluj vrea să cumpere din Italia. A încercat să îl aducă pe vârful lui Lecce încă din iarnă, dar nu s-a putut
CFR Cluj vrea să cumpere din Italia. A încercat să îl aducă pe vârful lui Lecce încă din iarnă

Chiar dacă Dan Petrescu nu mai este, el plecând în China, şefii clubului din Gruia continuă să fie interesaţi de Caturano dar ar dori, totodată, să îl readucă la echipă şi pe Davide Petrucci, italianul care a plecat la Rizespor, în Turcia şi care acum nu mai are loc la această echipă, fiind anunţat să îşi caute alt club.

ADVERTISEMENT