CFR Cluj vrea să îl țină pe Kevin Boli! Ce decizie a luat fotbalistul. Dan Petrescu a confirmat FANATIK după meciul cu FCSB

EXCLUSIV FANATIK
Iuliana Spirache   
în CFR Cluj
19/05/2019, 23:36
CFR Cluj vrea să îl țină pe Kevin Boli! Ce decizie a luat fotbalistul. Dan Petrescu a confirmat FANATIK după meciul cu FCSB GALERIE FOTO EXCLUSIV FANATIK
Kevin Boli, Djokovic și Billel Omrani după ce au câștigat titlul cu CFR Cluj. Ardelenii vor ca să îl țină pe fundașul francez. Sursă foto: sportpictures.eu

Dan Petrescu a susținut o conferință de presă înaintea meciului pe care CFR Cluj îl va juca împotriva FCSB-ului, duminică, ora 20.30, în etapa a 10-a din play-off-ul Ligii 1 Betano, iar antrenorul campioanei României a dezvăluit că își dorește ca Kevin Boli să rămână în continuare sub comanda lui la formația din Gruia. Mai mult, “Bursucu” a anunțat ca vrea ca să transfere 6 jucători cu experiență și doi U21.

UPDATE, 19 mai, 23:30 / Dan Petrescu a confirmat informaţia FANATIK în această seară, la conferinţa de presă. “Vreau să-l împrumutăm pentru încă 6 luni”, a spus tehnicianul lui CFR Cluj.


Ştirea iniţială, 18 mai, 11:48

Dan Petrescu vrea să îl țină pe Kevin Boli la CFR Cluj

“Au fost ședințe, mi-am exprimat dorința să mai aducem ceva jucători. Va fi greu fără bani, dar și cu bani ar fi greu să aducem jucători peste ce avem. Trebuie să aducem un fundaș dreapta. Sper din totul sufletul să prelungim împrumiutul lui Boli.  Ar mai trebui doi sau trei mijlocași și doi sau trei jucători de atac. Cam 6 jucători, plus doi jucători de valoare U21, care au jucat sau care sunt jucători la echipa națională”, a spus Dan Petrescu  într-o conferință de presă susținută înaintea meciului cu FCSB.

După ce Dan Petrescu a anunțat că dorește să se bazeze în continuare pe serviciile lui Kevin Boli, FANATIK a aflat ce decizie a luat fotbalistul în vârstă de 27 de ani care a fost cedat sub formă de împrumut de Guizhou Hengfeng la campioana României. Fundașul cotat de site-urile de specialitate va trebui să revină la formația care evoluează în Liga 2 din China după ce înțelegerea cu CFR Cluj va expira pe 30 iunie 2019.

Bucuria jucătorilor de la CFR Cluj în vestiar. Sursă foto: sportpictures.eu
Bucuria jucătorilor de la CFR Cluj în vestiar. Sursă foto: sportpictures.eu

Kevin Boli își dorește să rămână la CFR Cluj

Astfel, Kevin Boli va merge să discute cu oficialii lui Guizhou Hengfeng în legătură cu viitorul său. FANATIK a aflat că fundașul originar din Lens își dorește să evolueze pentru CFR Cluj și în sezonul următor din Liga 1 Betano, dar ar putea să existe o problemă în ceea ce privește salariul pe care acesta îl are la Guizhou Hengfeng. Asiaticii îl plătesc pe Kevin Boli cu 70.000 de euro pe lună, iar ardelenii vor trebui să suporter o parte dacă doresc ca fundașul să rămână în Gruia.

Kevin Boli vrea să rămână la CFR Cluj pentru următoarele 6 luni, la fel cum își dorește și Dan Petrescu, toate acestea pentru a avea ocazia să joace în Champions League și să își ajute echipa să se califice în grupe. Astfel, fundașul în vârstă de 27 de ani ar putea să prindă un transfer la o echipă mare din Europa dacă va avea evoluții foarte bune.

  • 1,2 milioane de euro este cota lui Kevin Boli, conform transfermarkt.com
  • 9 meciuri a jucat Kevin Boli pentru CFR Cluj în sezonul 2018 – 2019
Închide ×