Fotbal intern

CFR Cluj vrea să-l transfere pe Antonio Cotan, fotbalist care joacă în La Liga

14.11.2018 | 11:34
CFR Cluj vrea sal transfere pe Antonio Cotan fotbalist care joaca in La Liga

CFR Cluj se pregăteşte pentru perioada de transferuri din iarnă, iar oficialii din “Gruia” au pus ochii pe un fotbalist care evoluează în La Liga. Sport.ro anunţă că ardelenii negociază un transfer de la echipa marelui Ronaldo, Real Valladoid.

Liderul în Liga 1 Betano îşi doreşte să aibă un lot competitiv în partea a doua a sezonului 2018 – 2019, iar oficialii echipei pregătite de Antonio Conceicao au început deja să caute întăriri. Astfel, pe lista ardelenilor a apărut un mijlocaş spaniol care este legitimat la Real Valladolid, locul 7 în La Liga.

Antonio Cotan, aproape de un transfer la CFR Cluj

Antonio Jesus Cotan Perez, în vârstă de 23 de ani, a ajuns la Real Valladolid în 2017, după ce a fost crescut de Sevilla. Acesta a jucat în 8 meciuri în sezonul 2017 – 2018 pentru formaţia patronată de câteva luni de marele Ronaldo Nazario, dar în prima ligă nu a mai fost folosit de Sergio Gonzalez Soriano, antrenorul lui Valladolid.

CFR Cluj nu este singura echipă din Europa care se interesează de serviciile lui Antonio Jesus Cotan Perez. Fotbalistul în vârstă de 23 de ani se află şi pe lista de transferuri a bulgarilor de la Levski Sofia, formaţie pentru care evoluează şi Filipe Nascimento şi Rivaldinho, foştii jucători de la Dinamo, dar şi Sergiu Buş, fotbalist care a fost sub contract cu CFR Cluj din 1 iulie 2009 până pe 1 iulie 2013.

30 de milioane de euro a investit Ronaldo în Real Valladolid

Ronaldo Luis Nazario de Lima, numit de majoritatea fanilor fotbalului “Adevăratul Ronaldo”, a cumpărat clubul Real Valladolid în luna septembrie a anului 2018. Acesta a achiziţionat 51% din acţiunile echipei, iar brazilianul a scos din buzunar aproximativ 30 de milioane de euro. Noul club al lui Ronaldo a promovat în vară în primul eşalon al fotbalului spaniol.

  • 500.000 de euro este cota lui Antonio Cotan, conform transfermarkt.com
  • 37 de meciuri şi 34 de goluri are Ronaldo pentru FC Barcelona
  • 127 de meciuri şi 83 de goluri are Ronaldo pentru Real Madrid