Fotbal intern

CFR Cluj vrea să-l transfere pe Gabriel Tamaș! În 2013 l-a dat afară după 7 zile

24.10.2018 | 23:13
CFR Cluj vrea sal transfere pe Gabriel Tamas In 2013 la dat afara dupa 7 zile

Campioana en-titre din Liga 1 Betano, CFR Cluj, vrea să-l transfere pe fundașul central al formației Hapoel Haifa, Gabriel Tamaș. Internaționalul român este dorit la gruparea ardeleană de noul director sportiv Daniel Stanciu.

Gabriel Tamaș a mai trecut pe la CFR Cluj în toamna anului 2013, după ce își încheiase aventura la echipa engleză West Bromwich Albion. Atunci, după doar câteva antrenamente în Gruia, fundașul a avut o escapadă nocturnă împreună cu Florin Costea. Președintele din acea perioadă a clujenilor, Iuliu Mureșan, a decis să-i rezilieze contractul lui Tamaș după doar șapte zile.

CFR Cluj vrea să-l transfere pe Gabriel Tamaș: ”Ne-ar ajuta foarte mult”

”Cu siguranţă un jucător precum Gabriel Tamaş ne-ar ajuta foarte mult din toate punctele de vedere, dar nu cred că se pune problema unui transfer. El are şi un contract foarte bun în Israel”, a declarat noul director sportiv de la CFR Cluj, Daniel Stanciu, pentru Pro TV.

Gabriel Tamaș se bucură după un gol marcat pentru Hapoel Haifa
Gabriel Tamaș se bucură după un gol marcat pentru Hapoel Haifa

Oficialul ardelenilor a confirmat că obiectivul principal este câștigarea titlului în Liga 1 Betano: ”CFR Cluj este principala favorită, așa spuneam și înainte să semnez. Asta e, de fapt, obiectivul noilor patroni ai clubului”.

Tamaș a revenit la echipa națională

Gabriel Tamaș a revenit în această toamnă la echipa națională a României după o pauză de mai bine de trei ani. Selecționerul Cosmin Contra l-a convocat pentru partidele cu Lituania și Serbia din cauza accidentărilor lui Vlad Chiricheş şi Mihai Bălaşa și a refuzului lui Valerică Găman de a se prezenta la lot.

Fundașul central a jucat toate minutele în victoria din Lituania cu 2-1, dar la întâlnirea cu Serbia, scor 0-0, de pe Arena Națională a fost eliminat în finalul primei reprize după ce l-a lovit cu piciorul în față pe un adversar. Sârbii au beneficiat de un penalty după acea fază, dar Dusan Tadic a tras peste poartă.