Carousel hot news

CFR Cluj are concurenţă ACERBĂ pentru Okaka

Jucătorul pe care oficialii lui CFR Cluj îl doresc cel mai mult în această iarnă, Stefano Okaka, de la Parma, este şi pe lista a două cluburi din Turcia, Bursaspor şi Karabukspor. Informaţia...
11.01.2014 | 20:10
ADVERTISEMENT

Jucătorul pe care oficialii lui CFR Cluj îl doresc cel mai mult în această iarnă, Stefano Okaka, de la Parma, este şi pe lista a două cluburi din Turcia, Bursaspor şi Karabukspor. Informaţia este oferită de presa din Italia, iar atacantul italian nu a fost inclus în lotul parmegianilor pentru meciul din această seară, cu Livorno.

Avînd în vedere evoluţia slabă a echipei în tur, CFR-ul este pregătită să-l împrumute pînă în vară, cu opţiune de cumpărare, ofertă ce ar putea fi inferioară lui Bursaspor care şi-l doreşte definitiv şi Karabukspor, la schimb cu mijlocaşul de bandă Jugurtha Hamroun.

ADVERTISEMENT

A debutat la 16 ani

Jucătorul cu cetăţenie italiană şi-a început cariera la AS Roma, fiind remarcat de marea legendă a “giallorossilor”, Bruno Conti. Okaka a fost integrat rapid în prima echipă a clubului şi a debutat la numai 16 ani în Cupa UEFA, devenind cel mai tînăr jucător italian care a evoluat în cupele europene.

Cea mai bună evoluţie a avut-o la Spezia, în Serie B, reuşind să marcheze 7 goluri în 38 de partide.

ADVERTISEMENT

Okaka a mai evoluat la Modena, Brescia, Fulham şi Bari

În acest sezon nigerianul a avut doar două prezenţe în tricoul Parmei

 

print 2 print1

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri