Porumboiu: “Nici nea Jean când trăia, nu făcea o astfel de delegare”

George Heisu   
în Stiri sportive
11/09/2017, 00:03
Porumboiu: “Nici nea Jean când trăia, nu făcea o astfel de delegare”

Fostul mare arbitru Adrian Porumboiu a declarat, fără echivoc, că nu a fost nici urmă de penalty la faza din care CFR Cluj a deschis scorul, în partida cu CS U Craiova, câştigată de ardeleni cu scorul de 2-1. Porumboiu a mers mai departe şi l-a acuzat direct pe Adrian Comănescu de faptul că a fost depăşit de meci, el neavând ce căuta la o dispută cu o asemenea încărcătură – VEZI DETALII AICI

“Nu se pune problema ca Adrian Comănescu să fie păcălit de Deac la acea fază. El a fost păcălit din momentul în care a fost delegat la un astfel de joc. Nici când făcea nea Jean Pădureanu delegări la prima ligă, nu se întâmpla aşa ceva“, a comentat omul de afaceri vasluian. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi 

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

CFR-Craiova 2-1 Porumboiu: “Deac a fost inteligent, dar nu e penalty”

Acesta a recunoscut că faza respectivă a fost complicată de… isteţimea lui Ciprian Deac, care a ştiut să se bage sub apărătorul advers şi să pară că a fost faultat de acesta. Porumboiu a spus răspicat că nu orice ţinere înseamnă penalty, mergând mai departe şi afirmând că dacă tot a hotărât să indice punctul cu var, măcar nu ar mai fi trebuit să scoată şi cartonaşul roşu.

“Se porneşte de la o ţinere reciprocă, dar trebuie urmărit ce face Deac. El nu controlează mingea şi nici nu mai avea vreo şansă să o facă. Deac se duce în adversar, este isteţ, se produce un contact, dar nu e provocat de apărător. Apărătorul Cravoivei are o  mână pe el, dar nu orice mână pe un tricou înseamnă că e tragere. Deac e inteligent, dar nu e penalty sub nicio formă. Mai mult, dacă dai penalty, cum îl dai, apoi mai scoţi şi roşu…?”, a încheiat Adrian Porumboiu.

Închide ×

FANATIK.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența ta pe Website-ul nostru. Te informăm că ne-am actualizat politicile pentru a integra în acestea si în activitatea curentă a FANATIK.RO cele mai recente modificări propuse de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Prin continuarea navigării pe Website-ul nostru confirmi acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de Cookie.

Am înțeles