Fotbal intern

Culise din Gruia. Petrescu l-a şocat pe Grădinescu, MM trimis la Rahova!

Derby-ul CFR Cluj - FCSB l-a avut ca personaj principal pe arbitrul Ovidiu Haţegan. FANATIK.RO dezvăluie trei culise tari ale unei partide care putea închide, practic, lupta pentru titlu în cazul unei victorii a gazdelor.
19.03.2018 | 02:21
Culise din Gruia Petrescu la socat pe Gradinescu MM trimis la Rahova

Se putea scrie acum despre diferenţa de cinci puncte a CFR-ului în faţa “roş-albaştrilor”, un avans care ar fi însemnat un titlu ca şi acontat de clujenii lui Dan Petrescu. Dar golul lui Gnohere – eternul “Bizon” care, spre deosebire de Alibec, ar marca şi dacă nu ar juca! – reface toate calculele şi menţine suspansul. Adică tot ceea ce-şi doreşte microbistul.

FANATIK.RO a fost la Cluj pentru a urmări pas cu pas tot ce a fost în jurul meciului. De la ceea ce s-a întâmplat cu o zi înainte la antrenamentul oficial al gazdelor, la detaliile din ziua jocului, dar şi mult în noapte după ultimul fluier al “felcerului” Haţegan. Să rezumăm doar 3 culise tari din noapte.

“Grădinescu s-a oprit din comentariu când Petrescu îşi băga şi îşi scotea!”

1. Dan Petrescu a fost suspendat şi a urmărit meciul dintr-o lojă de 4 persoane, aşa cum FANATIK.RO a informat cu multe ore înaintea partidei. Conducerea CFR-ului a găsit o metodă originală prin care “Bursucul” să nu fie reperat de camerele TV (vezi detalii). Nu au existat imagini, dar există informaţii vizavi de modul în care Petrescu a trăit meciul. “Nu puteţi crede aşa ceva. Nu vi-l puteţi închipui pe Petrescu urlând şi înjurând aproape non-stop pe parcursul meciului! Pe bancă e <copil> pe lângă ce a făcut la oficială. Loja sa a fost lângă cea a comentatorilor TV şi se auzea clar tot ce striga. La un moment dat a ţipat şi a înjurat atât de tare încât Emil Grădinescu de la Telekom se şocase. Emil se oprise pur şi simplu din comentariu, pentru că se auzea doar cum îşi băga şi îşi scotea Petrescu…“, povestesc martorii oculari (şi auditivi!) pentru FANATIK.RO.

Discuţia Pintilii – Haţegan: “Ţine minte!”

2. Mihai Pintilii a răbufnit la finalul partidei împotriva lui Ovidiu Haţegan, pe care l-a acuzat că îl vânează la fiecare meci (vezi detalii). Dar ceea ce nu a spus liderul FCSB în faţa camerelor a făcut-o într-o discuţie cu câţiva fani care s-au adunat după meci la autocarul “roş-albaştrilor” pentru autografe, poze şi impresii. Erau totuşi fani cu care Pintilii chiar se cunoştea, lor dezvăluindu-le cum a decurs dialogul cu Haţegan la eliminarea sa directă. “Când l-am văzut cum vine alergând spre mine, ştiam ce va face. <Nu e nici roşu, nu a fost nici penalty la Benzar!>, i-am zis. <O să-ţi arăt eu că am dreptate. Ţine minte!>, apoi mi-a întors spatele. Mă luase capul, dar mi-am dat seama că nu se mai schimbă nimic. Omul chiar mă vânează!“, s-a confesat Mihai suporterilor în parcarea din spatele tribunei a doua a arenei clujene.

“Mihai Stoicaaaa / Să te-ntorci la Rahova!”

3. Mihai Stoica, alături de Alibec, au fost cele mai huiduite personaje din tabăra oaspeţilor. Dacă în cazul fotbalistului fanii clujeni s-au rezumat mai mult la fluierături, în cazul lui Meme lucrurile au degenerat. A fost jignit de mai multe ori cu apelative de tipul “puşcăriaşule”, “sclavule”, “gunoiule”, dar oficialul stelist a evitat să facă vreun gest care să aprindă şi mai mult spiritele. Ba chiar s-a abţinut evident să aibă o reacţie după ce i s-a cântat la ieşirea de la vestiare “Mihai Stoicaaa / Să te-ntorci la Rahova!”

Interesant este că în preajmă erau şi forţe de ordine care au asistat impasibile la cele petrecute. Singurul gest pe care l-a făcut directorul sportiv, probabil pentru a plăti o mică poliţă fanilor care-l jigneau, s-a petrecut la finalul meciului. Atunci l-a aşteptat în gura tunelului ce duce la vestiare pe autorul golului remizei, Gnohere, cu care a bătut cuba expresiv pentru a-i enerva şi mai tare pe suporterii din tribune.