Cum aduce CFR Cluj fanii la meciul cu FCSB: câştigi o excursie la all-inclusive!

Alex Bradescu   
in Fotbal intern
14/03/2018, 08:09
Cum aduce CFR Cluj fanii la meciul cu FCSB: câştigi o excursie la all-inclusive!
500 de suporteri ai CFR-ului au plecat cu autocarele înspre Craiova pentru a asista la Supercupa României

CFR Cluj se aşteaptă să joace cu casa închisă meciul cu FCSB, din următoarea etapă a play-off-ului din Liga 1 Betano. Clujenii se bazează atât pe interesul imens pentru derby-ul dintre primele două locuri în clasament, dar şi pe super-oferta pe care o fac fanilor. 

Astfel, clubul din Gruia a pregătit o tombolă pentru suporteri, care pot câştiga premii importante. Se pun la bătaie un sejur în Turcia, la all-inclusive, un tricou, o minge şi un abonament pentru tot sezonul următor. De asemenea, se mai pot câştiga o consolă Play-Station, dar şi o tabletă. 

Record de asistenţă?

Meciul CFR-FCSB se joacă duminică, de la ora 20.45, pe stadionul Dr. Constantin Rădulescu. CFR e lider în acest moment, cu 33 de puncte, în timp ce roş-albaştrii se află pe locul secund, cu 31. Recordul de asistenţă pentru acest sezon la CFR Cluj este de 15.000 de spectatori şi datează de la meciul cu FCSB din sezonul regulat.  

Ştirea MOMENTULUI

Când joacă Simona Halep finala de la Cincinnati. Veste bună pentru români!

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×