Cum aduce CFR Cluj fanii la meciul cu FCSB: câştigi o excursie la all-inclusive!

CFR-FCSB, Liga 1 Betano

Meciul CFR - FCSB ar putea bate recordul de asistenţă în Gruia pentru un meci de Liga 1. Se oferă şi excursii în Turcia, la all inclusive!

CFR Cluj se aşteaptă să joace cu casa închisă meciul cu FCSB, din următoarea etapă a play-off-ului din Liga 1 Betano. Clujenii se bazează atât pe interesul imens pentru derby-ul dintre primele două locuri în clasament, dar şi pe super-oferta pe care o fac fanilor. 

Astfel, clubul din Gruia a pregătit o tombolă pentru suporteri, care pot câştiga premii importante. Se pun la bătaie un sejur în Turcia, la all-inclusive, un tricou, o minge şi un abonament pentru tot sezonul următor. De asemenea, se mai pot câştiga o consolă Play-Station, dar şi o tabletă. 

Record de asistenţă?

Meciul CFR-FCSB se joacă duminică, de la ora 20.45, pe stadionul Dr. Constantin Rădulescu. CFR e lider în acest moment, cu 33 de puncte, în timp ce roş-albaştrii se află pe locul secund, cu 31. Recordul de asistenţă pentru acest sezon la CFR Cluj este de 15.000 de spectatori şi datează de la meciul cu FCSB din sezonul regulat.