ADVERTISEMENT
Fotbal intern

N-are stomac pentru CFR? De ce a fost trimis Ioniţă la echipa a doua

Înainte de CFR - FCSB în Liga 1 Betano s-a aflat de ce Alexandru Ioniţă a fost scos din echipă de Dan Petrescu
Autor: Alex Bradescu | 16.03.2018 | 15:30
N-are stomac pentru CFR? De ce a fost trimis Ioniţă la echipa a doua

Marea surpriză a săptămânii trecute a fost trimiterea lui Alexandru Ioniţă la echipa a doua. Mijlocaşul a jucat pentru satelitul clujenilor, iar acum a venit şi explicaţia oficială a absenţei lui de la antrenamentele conduse de Dan Petrescu. 

ADVERTISEMENT

“Ioniţă nu a fost trimis la echipa a doua. Săptămâna trecută nu a făcut două zile antrenament din cauză ca a avut o problemă la stomac şi nu a avut program normal. Iar apoi ştiţi cum e Dan Petrescu, cine nu face antrenamente toată săptămâna şi nu e sută la sută din punct de vedere fizic are şanse mici să prindă echipa. Acesta a fost motivul pentru care nu a jucat la ultimul meci”, a spus Bogdan Mara. 

“Trebuia să nu piardă ritmul”

“A pierdut două zile de antrenament şi nu a fost foarte bine din punct de vedere fizic. Sâmbătă a dat liber jucătorilor care au jucat, iar cei care nu au jucat au fost la echipa a doua pentru a prinde minute şi a nu pierde ritmul”, a mai spus managerul sportiv al celor de la CFR la o televiziune de sport. Ioniţă este momentan în lot pentru meciul cu FCSB, echipa care pentru el înseamnă marea rivală din fotbal. 

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!