Fotbal intern

Meme: “CFR e obişnuită să câştige mereu cu penalty în prelungiri!”

Mihai Stoica, directorul sportiv al formaţiei FCSB, a dorit să participe la conferinţa de presă a formaţiei pregătite de Nicolae Dică înaintea meciului pe care îl vor disputa pe terenul celor...
21.09.2017 | 00:02
Meme CFR e obisnuita sa castige mereu cu penalty in prelungiri
ADVERTISEMENT

Mihai Stoica, directorul sportiv al formaţiei FCSB, a dorit să participe la conferinţa de presă a formaţiei pregătite de Nicolae Dică înaintea meciului pe care îl vor disputa pe terenul celor de la CFR Cluj, joi, 21 septembrie, de la ora 21:00, în etapa a 11-a din Liga 1 Betano, LIVE VIDEO pe www.fanatik.ro.

Meme Stoica a vorbit despre arbitrajul din Liga 1 Betano şi susţine că CFR Cluj a fost favorizată în acest sezon competiţional, iar FCSB a fost defavorizată în nenumărate rânduri. Mai mult, directorul sportiv al “roş-albaştrilor” a oferit mai multe exemple clare.Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

ADVERTISEMENT

CFR – FCSB. Mihai Stoica mătură pe jos cu arbitrajul din Liga 1

“Eu am cerut să fiu prezent la această conferinţă pentru că am ţinut să îmi exprim îngrijorarea. Nu ştiu dacă să fiu îngrijorat că suntem dezavantajaţi de arbitraj, sau că o echipă care e contracandidată la titlu este favorizată flagrant. Când primeşti 5 penalty-uri la 0-0, din care două sunt dictate eronat, iar alte două…nici nu ştiu cum să le descriu…Păi ce penalty au primit la Chiajna? Pe mine nu mă interesează că primesc penalty la 4-0 cu Mediaş. Mulţumesc, dar nu mă interesează. Nu CFR arbitrează, ci este arbitrată. Sunt greşeli evidente, iar arbitri oficializează fără probleme. Toată lumea vorbeşte despre cum am deschis scorul cu Plzen…dar este penalty clar. Ce importanţă are dacă atinge mingea şi îl loveşte şi pe Budescu. Jucătorul a recunoscut că a fost penalty. Acest club a investit peste 10.000.000 de euro în jucători români. Sunt avantajate cluburi care au jucători străini veniţi liberi. Nu ne dorim să fim avantajaţi, dar vrem să fim corect arbitraţi. Sunt uimit de ce se întâmplă.

Suntem singura echipă care investeşte în Liga 1 Betano. Liga 1 funcţionează datorită drepturilor TV şi a lui Gigi Becali care investeşte. Ovidiu Haţegan are delegări în Champions League. Anul trecut în meciul decisiv pentru câştigarea campionatului, la Viitorul, l-a eliminat corect pe Tamaş, dar nu a acordat penalty la Bălaşa… Tot Ovidiu Haţegan, anul trecut, atunci când  a jucat Craiova contra Viitorului a avut obligaţia să-l elimine pe Ţîru, dar nu l-a eliminat. Îmi doresc ca Ovidiu Haţegan să arbitreze corect. Repet! Corect! Nu pune nimeni la îndoială corectitudinea lui Haţegan. Nu mai ştiu ce să zic…

ADVERTISEMENT

Când eram la Oţelul am câştigat un meci cu eroare de arbitraj şi mi-a fost ruşine să mă uit spre banca adversă. Nu vreau să câştigăm niciun meci cu vreo eroare de arbitraj. Eşti penibil! Nu mă miră că ei au declarat că vor să câştige cu un penalty dubios. Ei sunt obişnuiţi să câştige mereu cu penalty în prelungiri. Mă gândeam că au trecut acele vremuri”, a spus Meme.

Până în etapa a 11-a din Liga 1 Betano, CFR Cluj a adunat 25 de puncte, cu 8 victorii, un egal şi o înfrângere şi se află pe prima poziţie. De partea celalată, FCSB a adunat 21 de puncte, cu 6 vicorii, 3 egaluri şi o înfrângere.

ADVERTISEMENT

CFR Cluj- FCSB, joi, 21 septembrie, de la ora 21:00, pe stadionul “Dr. Constantin Rădulescu”, în etapa a 11-a din Liga 1 Betano, LIVE VIDEO pe www.fanatik.ro.