CFR cere schimbarea regulamentului. Vor pedeapsă pentru Meme!

Alex Bradescu   
in Stiri sportive
14/03/2018, 12:12
CFR cere schimbarea regulamentului. Vor pedeapsă pentru Meme!

Preşedintele celor de la CFR Cluj, Iuliu Mureşan, cere pedespirea celor de la FCSB pentru declaraţii referitor la arbitraj! Oficialul ardelenilor afirmă că e nevoie de o schimbare de regulament pentru acest lucru. 

“Nu ne impresioneaza asta pe noi deloc, ci pe arbitri mai ales. Eu aş pedepsi şi aş băga articol în regulament: cine vorbeşte despre arbitri înainte, să fie pedepsit. MM Stoica, fiind conducător şi având o funcţie, el poate răspunde pentru anumite declaraţii. Gigi Becali văd că nu, că el nu e patron în acte”, a spus Iuliu Mureşan pentru Telekomsport. 

“Ne-am săturat de lătrăturile unora!”

“Avem deja experienţă, suntem căliţi în asemenea lupte, am câstigat 9 trofee în ultimii 11 ani. Şi ne-au făcut să fim imuni la lătrăturile unora şi să ne vedem ardeleneşte de treabă”, a mai spus Iuliu Mureşan. 

Ştirea MOMENTULUI

Simona Halep – Kiki Bertens 6-2, 6-7, 1-4, în finala de la Cincinnati. Pentru al patrulea titlu din 2018

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×