Fotbal intern

Un oficial îi avertizează pe stelişti: “Să nu neglijăm campionatul!”

Steaua se va duela cu CFR Cluj în etapa a 11-a din Liga 1 Betano, sezonul 2017-2018, iar steliştii speră la o victorie pentru a rămâne cât mai aproape de prima poziţie, cea ocupată de rivala...
21.09.2017 | 08:40
Un oficial ii avertizeaza pe stelisti Sa nu neglijam campionatul

Steaua se va duela cu CFR Cluj în etapa a 11-a din Liga 1 Betano, sezonul 2017-2018, iar steliştii speră la o victorie pentru a rămâne cât mai aproape de prima poziţie, cea ocupată de rivala din această seară. Formaţia din Gruia se află pe prima poziţie în clasamentul Ligii 1 Betano, cu 25 de puncte, iar trupa pregătită de Nicolae Dică se află pe locul 4, cu 21 de puncte.

Helmuth Duckadam, fostul mare portar al Stelei şi al echipei naţionale a României, a vorbit despre meciurile pe care formaţia pregătită de Nicolae Dică le va juca contra CFR-ului şi lui Dinamo şi speră ca “roş-albaştrii” să arate că ei vor fi campionii României în acest sezon din Liga 1 Betano.

CFR – FCSB. “Trebuie să ne impunem!”

Helmuth Duckadam consideră că Steaua nu trebuie să neglijeze meciurile din Liga 1 Betano, chiar dacă visează să se califice în primăvara Europa League. “Eu cred că Steaua trebuie să se impună. Normal trebuie să fie favorită. Cine are de pierdut mâine e Steaua, şi puncte şi loc în clasament. Ei rămân oricum pe primul loc, dar noi ne apropiem. La meciul cu Dinamo, altfel ar sta lucrurile şi pentru noi.

Chiar dacă vrem să mergem în primăvara europeană, nu trebuie să neglijăm deloc campionatul. O înfrângere la Cluj nu ar fi chiar catastrofală, dar pe aproape. Noi trebuie să arătăm ca o viitoare campionată, cea mai bună echipă din România. Va fi important cine va marca primul gol”, a spus Helmuth Duckadam pentru TV Digi Sport.

CFR Cluj – FCSB, azi, ora 21:00, în etapa a 11-a din Liga 1 Betano, LIVE VIDEO pe www.fanatik.ro. FCSB – Dinamo se va juca duminică, de la ora 20:30, în etapa a 12-a.