Fotbal intern

VIDEO. CFR – Gaz Metan 0-0. Fanii i-au cerut “demisia” lui Petrescu

Update. CFR Cluj a remizat cu Gaz Metan Mediaş, scor 0-0, în etapa a 16-a din Liga 1 Betano, sezonul 2017-2018, iar formaţia pregătită de Dan Petrescu a obţinut 2 puncte în 3 etape. Mai mult,...
29.10.2017 | 19:57
VIDEO CFR  Gaz Metan 00 Fanii iau cerut demisia lui Petrescu

Update. CFR Cluj a remizat cu Gaz Metan Mediaş, scor 0-0, în etapa a 16-a din Liga 1 Betano, sezonul 2017-2018, iar formaţia pregătită de Dan Petrescu a obţinut 2 puncte în 3 etape. Mai mult, ardelenii au fost eliminaţi de FC Botoşani din şaisprezecimile Cupei României, iar evoluţia slabă i-a enervat pe fanii din Gruia. VEZI AICI VIDEO CU TOATE FAZELE MECIULUI CFR CLUJ – GAZ METAN MEDIAŞ, SCOR 0-0.

Astfel, la finalul mecului CFR – Gaz Metan, scor 0-0, suporterii ardelenilor i-au strigat “demisia” lui Dan Petrescu. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi
……………………

Deşi, aparent este disproporţionată valoric, opunând liderul şi penultima clasată, partida dintre CFR Cluj şi Gaz Metan Mediaş, care va avea loc duminică, de la 18:00, ar avea datele pentru a oferi surpriza etapei. Clujenii sunt în scădere de formă, au absenţe importante, iar de partea cealaltă, “găzarii” nu au nimic de pierdut.

CFR – Gaz Metan LIVE STREAM Liga 1 Betano. Elevii lui Dan Petrescu nu-şi mai pot permite vreun pas greşit, după ce au pierdut teren în faţa FCSB-ului şi a Craiovei, faţă de care mai au doar un punct avans, mai ales că, după eliminarea din Cupa României, cu FC Botoşani, au rămas doar cu titlul de campioană drept unic obiectiv stagional.

CFR – Gaz Metan, un meci al… relansării pentru ambele echipe

CFR – Gaz Metan LIVE STREAM Liga 1 Betano. În tur, clujenii s-au impus cu 3-0, dar “Bursucul” nu se va putea baza acum pe 3 dintre jucătorii decisivi de atunci. “Vine un meci foarte repede pentru noi, din păcate, după cel din Cupă. Dacă îl câştigăm, totul se va uita. În opinia mea va fi mai greu decât la Botoşani. Ei nu au ce pierde şi sper ca jucătorii să nu simtă presiunea şi să joace stresaţi. Deac, Culio şi Nouvier au fost decisivi la meciul tur, iar acum nu pot să joace niciunul”, a spus Dan Petrescu.

CFR – Gaz Metan LIVE STREAM Liga 1 Betano. Nici oaspeţii nu se află în cea mai bună formă, dar antrenorul Cristian Pustai nu şi-a pierdut optimismul, sperând să plece neînvins de pe terenul liderului. “Fiecare meci e un moment să luăm punct sau puncte, să începem să îmbunăţim zestrea asta săracă. Nici ei nu au un moment aşa bun. Au un lot foarte valoros, însă, şi nu cred că trei absenţe sunt un un capăt de ţară. Voi încerca să schimb ceva în stilul de joc, pentru că meciul cu Iaşul a fost cel mai slab din acest sezon. Cu CFR, şi acasă cu Dinamo, va trebui să ne motivăm extraordinar, sunt adversari de valoare. Din fericire, cele două cartonaşe roşii primite în Cupă nu se mai pun şi în campionat. Va lipsi doar Sârghi, care va reintra abia după vacanţă”, a declarat Pustai.

Meciul CFR Cluj – Gaz Metan Mediaş va începe la ora 18:00 şi va fi transmis ONLINE de FANATIK.RO, în format VIDEO.