Carousel hot news

Deac: „Putea să dea gol şi Arlauskis, important era să câştigăm!“

Ciprian Deac a marcat pentru 3 puncte în CFR - Iaşi 1-0. După meciul din Liga 1 Betano, internaţionalul român are şi o nemulţumire. Trupa lui Dan Petrescu a spart gheaţa! După patru partide...
05.11.2017 | 21:06
Deac: „Putea să dea gol şi Arlauskis, important era să câştigăm!“

Ciprian Deac a marcat pentru 3 puncte în CFR – Iaşi 1-0. După meciul din Liga 1 Betano, internaţionalul român are şi o nemulţumire. Trupa lui Dan Petrescu a spart gheaţa! După patru partide în care nu a reuşit să câştige şi a marcat un singur gol, formaţia ardeleană s-a impus duminică seară. A fost CFR – Iaşi 1-0, un meci decis de golul lui Ciprian Deac. Jucătorul care se află pe lista lui Cosmin Contra pentru dubla amicală cu Turcia şi Olanda s-a arătat fericit de victoria echipei, dar nu totul a fost roz, potrivit căpitanului ceferiştilor.

La finalul partidei din Gruia, Ciprian Deac a declarat: „Aveam mare nevoie de victorie, pentru că de mult timp nu am mai reuşit să câştigăm. Simţeam presiune, aveam nevoie de puncte. E normal să fie presiune, atâta timp cât te baţi sus. Am prestat un joc consistent, am meritat să câştigăm. Sunt foarte fericit că am câştigat, nu mă interesa cine marca, putea să o facă inclusiv Arlauskis. Aveam nevoie de victorie pentru a ne descătuşa. E important că noi am câştigat. Trebuie să ne vedem noi de jocul nostru, pentru că am marcat prea puţin pentru o echipă cu asemenea pretenţii. Nu am înţeles de ce au protestat oaspeţii, mi-a explicat arbitru că pentru un aut. În ultimelele săptămâni s-a vorbit mai mult despre arbitraj, decât despre fotbal“. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Ardelenii răsuflă uşuraţi după CFR – Iaşi 1-0

Culio l-a completat pe coechipierul său: „În prima repriză am jucat bine, am avut 3-4 ocazii. În a doua repriză a venit şi golul, meritat. Noi trebuie să demonstrăm că avem valoare pe teren. Suntem pe primul loc, normal că sunt mulţumit de evoluţia echipei. Am fost puţin nervos pe teren, dar acum că am câştigat m-am liniştit. Eu consider că CFR e cea mai bună echipă din România, doar suntem pe primul loc“.

Dan Petrescu a dezvăluit imediat după joc că intenţionează să-l ia în staff pe Culio ca secund, atunci când jucătorul portughez va decide să agaţe ghetele în cui. Prin victoria obţinută în această seară, prima din returul campionatului, CFR Cluj a ajung la 37 de puncte după 17 meciuri în Liga 1 Betano.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria CAROUSEL HOT NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 853. 32 pagini + CD Armin Nicoară. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri