Fotbal intern

Cel mai virulent atac al lui Dan Petrescu: „Suntem furaţi pe faţă!”

Înainte de CFR - Iasi, Dan Petrescu s-a dezlănţuit la adresa arbitrajelor din Liga 1 Betano. Antrenorul CFR Cluj le-a transmis un mesaj tranşant rivalilor de la FCSB. La conferinţa de presă...
04.11.2017 | 00:03
Cel mai virulent atac al lui Dan Petrescu Suntem furati pe fata
ADVERTISEMENT

Înainte de CFR – Iasi, Dan Petrescu s-a dezlănţuit la adresa arbitrajelor din Liga 1 Betano. Antrenorul CFR Cluj le-a transmis un mesaj tranşant rivalilor de la FCSB. La conferinţa de presă premergătoare meciului CFR – Iasi, ce se va disputa duminică, de la ora 18:00, în etapa 17 din Liga 1 Betano, antrenorul ardelenilor, Dan Petrescu, a reluat placa pe care o foloseşte de câteva etape încoace. Tehnicianul CFR Cluj a dus discuţia spre arbitraj, apreciind că echipa pe care o pregăteşte este cea mai dezavantajată din România, nu doar în acest campionat, ci în ultimii 10 ani. El a invocat 10 lovituri de la 11 metri neacordate în ultimele 4 partide disputate de CFR. În plus, Dan Petrescu vede o conspiraţie generală împotriva echipei sale. El a subliniat că nu este lăsat să lupte cu FCSB în bătălia pentru titlu.

Dan Petrescu şi-a început astfel tirada: “Am avut 10 penaltyuri în 4 meciuri. Suntem cea mai dezavantajată echipă din Romania din ultimii 10 ani, eu n-am mai văzut aşa ceva. Am deranjat pe toată lumea şi ne-au oprit. Chemăm toţi arbitrii din lume dacă vreţi şi vă arătăm ce am avut noi. Alţii vorbesc, dar n-au nimic, ei zic. Sincer, eu simt că toată lumea e împotriva CFR-ului acum. Sper ca în viitor sa fie alţii cei mai dezavantajaţi, nu CFR. Dacă era proba video, cum a promis domnul Iorgulescu, vă spun că aveam 8 puncte în plus acum. Am avut goluri marcate, goluri! Am marcat goluri cu Steaua şi cu Botoşani clare, am avut penalty-uri clare. Toţi specialiştii au spus că a fost penalty. Dacă era proba video, în momentul acesta aveam 8 puncte în plus şi nimeni nu mai spunea nimic. Sper ca în următoarele meciuri, arbitrii să greşească în favoarea CFR-ului sau să ne dea ce e al nostru. Păi ce presiune să pun când ne-au făcut ce ne-au făcut? Nu poţi să ai 8 faze de penalty într-un meci, 8! Din 8 nu e niciunul? Măcar 4! Nu se poate aşa ceva, nu se poate! Este incredibil ce se întâmplă! Toţi cei care şi-au făcut treaba acum sunt bine, nu mai zice nimeni nimic, toata lumea e fericită, toata planeta e fericită, Steaua e pe primul loc! Hai să fim toţi fericiţi!” Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

ADVERTISEMENT

Înainte de CFR – Iasi, Petrescu cere proba video

După o scurtă pauză, antrenorul Dan Petrescu şi-a îndreptat asaltul spre principala contra-candidată la titlu: „Dar nu se poate aşa ceva, numai o echipă să vorbească, să fie avantajată în ţara asta, dar nu se poate! Alţii vorbesc că sunt dezavantajaţi, să vină cu faze, să arate! Eu când am spus că Steaua o să ia Europa League, au zis că eu pun presiune. Şi acum toţi de la Steaua declară că vor să câştige Europa League. Eu când am zis că Steaua e favorită, toţi au zis că nu e adevărat. Eu n-am pus nicio presiune, eu zic realitatea”.

Tehnicianul echipei de pe locul 2 în Liga 1 Betano a întărit ideea că CFR Cluj e nedreptăţită de arbitri: „Fac 50 de ani in 22 decembrie, nu am venit aici să mint sau să vorbesc aiurea. Realitatea este ca CFR Cluj e furată în acest moment, furată, clar! Şi-au bătut joc de noi! Să nu mai dea penalty atunci! Dacă noi stăm numai în careul advers! Dacă noi dăm goluri valabile şi ei ne scot mingea din poartă. Am avut atâtea penalty-uri încât ne e greu să le şi numărăm. Devine imperios necesară introducerea probei video în arbitrajul românesc”.

ADVERTISEMENT