Fotbal intern

CFR îl ironizează pe Becali: „Avem bani de Budescu. El are de Omrani?”

08.05.2018 | 14:34
CFR îl ironizează pe Becali: „Avem bani de Budescu. El are de Omrani?”
Gigi Becali a intrat într-un război al declarațiilor cu CFR Cluj
ADVERTISEMENT

Gigi Becali a anunțat că îl lasă pe Budescu să plece la CFR Cluj, dar crede că interesul clujenilor este doar o cacealma, venită ca replică după interesul arătat de patronul FCSB pentru Omrani.

“Este o replică a CFR-ului pentru că noi îl luăm pe Omrani. Lui îi expiră contractul, i-au falsificat semnătura. Cum să se ducă Budescu la CFR? În plus, dă vreodată 3 milioane CFR pe un jucător? Ei se cârpesc cu 300.000, cu 500.000”, a spus Becali la o emisiune televizată. Replica pentru Gigi a venit de la directorul sportiv al formației din Gruia, Bogdan Mara: “Domnul Becali se mai şi înşală. Dar domnul Becali cine este? Cum plăteşte dânsul, dacă el nu este în club, nu are nicio legătură cu FCSB? Nu înţeleg. Este sau nu este patron? Ce transferă dacă nu are legătură cu fotbalul? Asta considerăm şi noi şi toată lumea, că Gigi Becali este patronul. Să vorbim serios şi să nu ne mai ascundem după deget. Pentru noi lucrurile sunt evidente. Are o legătură foarte mare (n.r. Cedarea acţiunilor cu plângerea CFR-ului). Noi sperăm să se decidă ce scrie la regulament, iar cei de la Comisie să ia decizia pe care o consideră corectă”, a spus Bogdan Mara.

ADVERTISEMENT

Becali: „Omrani va fi liber de contract”. Mara: „O aberație”

Oficialul CFR-ului a vorbit și despre presupusa falsificare a contractului deţinut de Omrani: “Din nou o mare aberaţie. Din nou Comisiile vor arăta adevărul. Va fi dată hotărârea definitivă în acest caz în care se va demonstra că Omrani mai are contract încă un an de zile cu noi, din vară. Luaţi din nou declaraţiile domnului Becali în care a spus că s-a întâlnit cu impresarul jucătorului. De ce s-a întâlnit cu impresarul? În ce calitate? Dacă îl va dori pe Omrani va trebui să achite clauza de reziliere, dacă îşi va permite. Nu este un jucător ieftin. Clauza lui Omrani este de 2 milioane de euro”, a spus Mara la Look TV.

În privinţa clauzei de reziliere a lui Budescu, acesta spune că 3 milioane de euro nu reprezintă o sumă de speriat pentru CFR. “După ultimul meci al campionatului, pe 5-6 iunie vom discuta despre ce ne dorim de la campionatul viitor. Cu siguranţă vom face transferuri importante. Indiferent pe ce loc terminăm ne vom întări substanţial pentru Europa. Acesta este obiectivul nostru, să ajungem în grupele Champions League sau Europa League. Patronul nostru are o afinitate şi îi place foarte mult jucătorul Budescu. Orice club din România l-ar dori. Dacă patronul şi-l doreşte, cu siguranţă îşi permite orice jucător din România. Domnul Gigi Becali nu e singurul din România care poate să plătească transferuri în acest moment. Am demonstrat-o şi în această iarnă, când am luat jucători români de mare viitor”, a mai spus directorul sportiv al trupei din Gruia.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri