Ultima ofertă a CFR-ului pentru Ioniţă. Ce a făcut tatăl mijlocaşului

EXCLUSIV FANATIK
Iuliana Spirache   
in Stiri sportive
13/01/2018, 00:15
Ultima ofertă a CFR-ului pentru Ioniţă. Ce a făcut tatăl mijlocaşului

Alex Ioniţă a refuzat să-şi prelungească înţelegerea cu Astra Giurgiu, iar oficialii fostei campioane a României au decis să-l trimită la echipa a doua până îşi va găsi un angajament care să fie pe placul lui Ioan Niculae. CFR Cluj este echipa care insistă cel mai mult pentru internaţionalul român, iar ardelenii au făcut o nouă ofertă.

Conform informaţiilor FANATIK.RO, ultima propunere a celor de la CFR Cluj a fost 600.000 de euro plus un jucător pentru Alex Ioniţă. Mai mult, oficialii echipei pregătite de Dan Petrescu au pregătit şi o listă cu mai mulţi jucători, iar giurgiuvenii să poată alege unul. Pe listă se afla Urko Vera, Alexandru Vlad, Nouvier, Luchin, dar şi Nistor. Cel din urmă a ales să revină la FC Dinamo Bucureşti şi a ieşit din planurile ardelenilor. 

Ioan Niculae vrea doar bani, Edi ar alege între Nouvier şi Vera

De partea cealaltă, Ioan Niculae, patronul formaţiei Astra Giurgiu, nici nu vrea să audă de bani plus jucător! Vrea doar bani. Totodată, Edi Iordănescu, antrenorul fostei campioane a României, pare interesat de Nouvier sau Urko Vera, dar totul se va decide în acest week-end. 

Tatăl lui Ioniţă, discuţie cu Edward Iordănescu

Mai mult, FANATIK.RO a aflat că Mihai Ioniţă, tatăl lui Alex Ioniţă, şi-ar dori ca internaţionalul român să rămână la Astra Giurgiu, iar acesta s-a dus să discute cu Edi Iordănescu pentru a-l ruga să facă tot posibilul să-l ţină până la finalul sezonului 2017-2018. Tatăl mijlocaşului a argumentat cu faptul că Alex a crescut mult sub comanda antrenorului în vârstă de 39 de ani. Dar şansele ca oficialii Astrei să ţină cont de rugămintea lui Mihai Ioniţă sunt mici, deoarece Ioan Niculae nu vrea să rişte ca fotbalistul să intre în ultimele şase luni de contract şi să plece din postura de jucător liber.

“Nu s-a avansat cu Ioniţă. Să vedem! Mereu e loc. Dacă se poate şi va fi buget îl vom lua şi pe Ioniţă” – Bogdan Mara (oficial la CFR Cluj)

Închide ×