Sport

CFR-iștii exultă după un nou titlu. Ce mesaj au transmis campionii României după victoria de la Botoșani

CFR Cluj e din nou campioana României. Ardelenii au câștigat la Botoșani și au declanșat sărbătoarea cu o etapă înaintea finalului de sezon.
19.05.2021 | 10:59
CFRistii exulta dupa un nou titlu Ce mesaj au transmis campionii Romaniei dupa victoria de la Botosani
ADVERTISEMENT

O deviere nefericită a direcționat mingea în plasa lui Papp și trofeul de campioană în vitrina feroviarilor clujeni pentru al patrulea an consecutiv.

La capătul unui campionat în care au stat mai mereu în umbra celor de la FCSB și a Universității Craiova, clujenii au rămas fideli unui pragmatism devenit marcă înregistrată.

ADVERTISEMENT

CFR Cluj, mesaj emoționat după victoria de la Botoșani: „Sperăm că lacrimile de bucurie vor șterge suferința îndurată în ultimul an”

Contrar estimărilor specialiștilor, CFR a realizat o performanță care îi va pune pe gânduri pe oficialii contracandidatelor la câștigarea campionatului în anii ce vor urma.

Intrați în competiție cu șansa a treia, după FCSB și U Craiova, antrenorii CFR-ului au știut să scoată maximum din potențialul unor fotbaliști considerați bătrâni, apatici, mai mereu revoltați din pricina restanțelor financiare.

ADVERTISEMENT

Imediat după triumful de la Botoșani, oficialii clubului au transmis un mesaj de mulțumire tuturor celor care au crezut în jucători și în staff.

”RĂMÂNEM CAMPIONII ROMÂNIEI!

Despărțiți de inamicul invizibil, uniți de aceeași dorință! La capătul unuia dintre cele mai dificile sezoane din istoria fotbalului românesc, CFR 1907 Cluj cucerește un nou trofeu de campioană – al patrulea consecutiv, al șaptelea din palmaresul clubului nostru.

ADVERTISEMENT

Cuvintele așternute în scris sunt prea mărunte pentru a manifesta bucuria nemărginită pe care o trăim acum! Sunt prea puține pentru a ne exprima recunoștința față de voi, suporterii echipei, care ne-ați fost alături necondiționat și în această stagiune.

Sperăm doar că zâmbetele largi ale eroilor noștri, lacrimile de bucurie de pe obrazul lor și mândria pe care o simțiți în suflet vor șterge suferința îndurată în ultimul an, imaginea dezolantă a tribunelor goale văzute la ecranul televizorului, ale porților reci și închise de la stadion.

ADVERTISEMENT

Am pătimit în acest sezon pentru blazonul vișiniu. Am fost doborâți, dar ne-am ridicat de fiecare dată, luptând până la ultima picătură de sudoare. Acum, scriem un nou capitol superb în istoria bogată a clubului nostru, o filă specială, pe care o dedicăm vouă, fanilor!

NOI SUNTEM CFR CLUJ, CAMPIOANA ROMÂNIEI!”, au scris oficialii clubului pe pagina de Facebook.

CFR Cluj va sărbători cel de-al patrulea titlu consecutiv în fața unor tribune goale

Al șaptelea succes în campionat va fi sărbătorit de CFR Cluj la jumătatea săptămânii viitoare, în fața unor tribune goale.

Deși autoritățile au anunțat redeschiderea stadioanelor pentru suporteri, ministrul Sportului, Eduard Novak, a anunțat că, deocamdată, doar la finala Cupei României va fi permis accesul spectatorilor în tribune, și că, cel mai probabil, aceștia vor putea reveni pe stadioane abia din luna iulie.

Chiar și așa, CFR-iștii vor primi trofeul și medaliile de campioni la finalul meciului cu FCSB, programat joi, 27 mai, pe arena vechii și noii ”regine” a fotbalului românesc.

ADVERTISEMENT