Sport

CFR-iștii simt că sunt tot mai aproape de al 5-lea titlu consecutiv. ”Avem semifinala la Craiova și apoi finala cu FCSB”

CFR Cluj s-a impus în ultimul meci al etapei a 3-a din play-off și au refăcut distanța de 8 puncte față de principala urmăritoare FCSB. Ardelenii sunt tot mai aproape de al 5-lea titlu consecutiv.
04.04.2022 | 23:42
CFRistii simt ca sunt tot mai aproape de al 5lea titlu consecutiv Avem semifinala la Craiova si apoi finala cu FCSB
ADVERTISEMENT

Campioana CFR Cluj a câștigat firesc meciul cu FC Argeș 2-0, pe fondul unui joc slab al piteștenilor, care au părut copleșiți de forța ardelenilor și de propriile limite.

Mario Camora: ”Nu trebuie să jucăm frumos ca să câștigăm”

CFR Cluj a beneficiat de un cadou din partea unui apărător al echipei piteștene și a deschis scorul prin Debeljuh, în minutul 23. A urmat un joc deja ”clasic”, la conservare, al trupei lui Dan Petrescu.

ADVERTISEMENT

Ecuația victoriei a fost rezolvată în repriza a doua, după un lob al lui Petrila și o finalizare simplă a lui Dugandzic (min. 84). Deși nu joacă spectaculos, campioana României are o medie fantastică de 2,5 puncte per meci în actualul sezon.

”Nici un meci din play-off nu e ușor. Important este să iei fiecare meci ca o finală, nu să joci frumos. Azi am câștigat trei puncte foarte importante pentru noi.

ADVERTISEMENT

Echipa a arătat bine din punct de vedere fizic. După o pauză, pentru orice echipă din lume e mai greu să intri în meci, dar era important să luăm punctele și eu zic că e un rezultat corect.

Trebuie să fim conștienți că avem o distanță confortabilă, dar nimic nu e terminat în acest campionat. Noi trebuie să luăm meci de meci și să rămânem cu picioarele pe pământ”, a spus căpitanul Mario Camora, după meci.

ADVERTISEMENT

”Ne bucurăm că am reușit să câștigăm, era foarte important, obligatoriu să câștigăm, altfel nu meritam să fim campioni. Craiova e o echipă bună, a câștigat în deplasare, știm ce am pățit în sezonul regulat acolo, acum trebuie să mergem să câștigăm.

Pe noi asta ne interesează, să nu primim gol și să încercăm să înscriem. Avem semifinala la Craiova și apoi finala cu FCSB. Dar toate meciurile sunt finale, nimic nu e terminat și noi trebuie să fim concentrați să câștigăm toate meciurile”, a completat Burcă.

ADVERTISEMENT

Tot apărătorul central a explicat și ce s-a întâmplat la faza din minutul 77 când Tofan, abia intrat în meci, a fost eliminat după o intrare agresivă la Bordeianu.

”La eliminare, intrarea a fost direct pe tibie. Bordeianu era speriat, nu l-am văzut vreodată să țipe așa, decizia a fost corectă”, a explicat Andrei Burcă.

ADVERTISEMENT