CFR, lovitură pe piaţa transferurilor! Vrea un jucător de la Udinese

Alexandru Năstase   
în CFR Cluj
29/07/2018, 18:54
CFR, lovitură pe piaţa transferurilor! Vrea un jucător de la Udinese GALERIE FOTO
CFR, lovitură pe piaţa transferurilor! Vrea un jucător de la Udinese. 1,8 milioane de euro este cota de piaţă a jucătorului

CFR, lovitură pe piaţa transferurilor! Vrea un jucător de la Udinese. Conducerea ardelenilor se reorientează din mers după ce s-a despărţit de antrenorul Edward Iordănescu. Şefii din Gruia îşi doresc să-i aducă un super fundaş portughezului Antonio Conceicao după ce venirea lui Cristi Săpunaru are şanse infime de reuşită în urma ultimelor evenimente de la echipă. Astfel, CFR Cluj negociază chiar în acest moment transferul lui Thomas Heurtaux, de la Udinese.

În vârstă de 30 de ani, Heurtaux e legitimat la gruparea din Serie A din 2012, însă în ultimul sezon a fost împrumutat la Hellas Verona, unde a strâns 17 meciuri în Serie A, fără să marcheze vreun gol. Cota francezului este una mare pentru fotbalul românesc, 1,8 milioane de euro, dar şefii din Gruia speră să-l poată cumpăra pe bani mai puţini. De remarcat că jucătorul are şi prezenţe în loturile U19 şi U20 ale Franţei. Udinese l-a cumpărat de la Caen cu 2,1 milioane de euro, în 2012.

CFR, lovitură pe piaţa transferurilor! Vrea un jucător de la Udinese

Thomas Heurtaux a strâns până acum 89 de meciuri în primele două ligi din Franţa, dar şi 119 meciuri şi 5 goluri în Serie A. Sezonul precedent, fundaşul a încasat şi 4 cartonaşe galbene în tricoul italienilor de la Hrllas Verona, dar şi unul roşu.

18 jocuri a bifat Heurtaux în tricoul lui Hellas Verona sezonul trecut

 

 

 

Închide ×