Fotbal intern

CFR marchează, FCSB egalează! Episodul 4 din serialul „Obsedantul 1-1 se întoarce”

30.04.2018 | 01:09
CFR marcheaza FCSB egaleaza Episodul 4 din serialul Obsedantul 11 se intoarce

CFR marchează, FCSB egalează! „Scenariul” pentru 1-1 repetat obsedant a patra oară în acest sezon. FCSB și CFR se agață una de alta, de fapt mai corect spus este că FCSB se agață de CFR, este a patra oară când CFR deschide scorul și FCSB egalează.

Golul „fundașului de titlu” Bogdan Planic din minutul 90+1 o menține pe FCSB în postura de favorită la câștigarea campionatului. Cele două puncte în plus față de CFR Cluj înseamnă mult când mai sunt doar 3 etape până la final. La Iași, la Craiova și „acasă” cu Astra mai are de jucat FCSB. Cu CS U Craiova în Gruia, la Giurgiu și din nou „acasă” cu Viitorul mai „trage” CFR Cluj. Să nu ne repezim să spunem că CS U Craiova arbitrează titlul pentu că nici Astra lui Mulțescu sau Viitorul lui Hagi nu sunt în vacanță.

CFR marchează, FCSB egalează! Episodul 1 din serialul „Obsedantul 1-1 se întoarce”

Pe 21 septembrie 2017, la Cluj, Urko Vera marca încă din minutul 8, dar Ovidiu Hațegan anulează golul pentru un presuspus fault în atac al lui Nouvier la Benzar în faza care a dus mingea la Vera. Atacantul spaniol nu se lasă și mai înscrie o dată, în minutul 45 și CFR intră la pauză în avantaj. În minutul 63 mingea „curge„ pe traseul Alibec – Man – Budescu, care, din cădere, trimite mingea în bară, de unde ricoșează în plasă, e 1-1 și aăa rămâne până la sfârșit. CFR rămânea pe primul loc, cu 26 de puncte, în timp ce FCSB era pe doi, cu 22 de puncte.

CFR marchează, FCSB egalează! Episodul 2 din serialul „Obsedantul 1-1 se întoarce”

Pe 10 februarie FCSB rata ocazia să treacă pe primul loc peste CFR Cluj repetând rezultatul din tur, 1-1. Tot echipa lui Dan Petrescu a deschis scorul: în minutul 33 „Messi al portarilor”, Andrei Vlad, a gafat la o centrare din lovitură liberă, iar brazilianul Vincius a profitat, 0-1. Cu un sfert de oră înainte de final, Mureşan l-a faultat în careu pe Florin Tănase, iar Constantin Budescu a transformat impecabil lovitura de la 11 metri. CFR rămânea lider, cu două puncte avans, 53 față de 51.

CFR marchează, FCSB egalează! Episodul 3 din serialul „Obsedantul 1-1 se întoarce”

Pe 18 martie, în turul play-off-ului, am avut parte de meci încins la Cluj, cu două eliminări și un penalty controversat. În minutul 38 Benzar face henț în careu și CFR o egalează pe FCSB. Nu pe tabela de scor ci la penalty-uri: câte 10 fiecare. Culio transformă de la punctul cu var și e, iarăși, 1-0 pentru CFR. Ovidiu Hațegan iese la rampă și îi elimină pe Peteleu (64, al doilea galben pentru joc periculos la Man) și Pintilii (72, direct roșu pentru o talpă pe genunchiul lui Hoban). În al doilea minut de prelungiri centrează Morais, Planic potrivește balonul în fața porții și Gnohere profită de neatenția lui Mureșan pentru un 1-1 nesperat. CFR rămânea pe primul loc, cu 34 de puncte, în timp ce FCSB avea cu două mai puțin.

CFR marchează, FCSB egalează! Episodul 4, ultimul, din serialul „Obsedantul 1-1 se întoarce”. Gigi show!

Fostul patron, nu-i așa?, al lui FCSB, Gigi Becali a făcut show, ca de obicei, după meciul de aseară, încheiat cu obsedantul 1-1 consemnat și în precedentele 3 întlniri. „La 1-0 pentru ei am zis «Poate nu mă lasă Maica Domnului!»”… Măcar un egal… Un gol care face cât un campionat! Suntem cu o mână pe trofeu!”.