CFR răspunde lui Meme: „Vrea să se remarce mai mult decât echipa”

Eduard Popa   
in Fotbal intern
21/03/2018, 20:39
CFR răspunde lui Meme: „Vrea să se remarce mai mult decât echipa”

Revista Fanatik / Septembrie - 48 de pagini, numai 5 lei
48 de pagini, numai 5 lei

Petre Cozma, răvăşit de eliberarea ucigașilor fiului: „Îi iau cu lopata!”
Acum la toate punctele de presă

„Mihai Stoica din păcate e printre conducătorii din fotbal care întotdeauna vrea să se remarce mai mult decât echipa. Erau vremuri când patronii se dădeau mai cool, mai deştepţi. Au cam dispărut genul ăsta de oameni, dar la una, două echipe au mai rămas. Trebuie să ai o linie, să fii ponderat. Fotbalul e jucat de fotbalişti, nu de conducători”, a comentat Iuliu Mureşan, la un post tv.

Preşedintele CFR Cluj susţine că astfel de declaraţii nu fac decât să motiveze fotbaliştii: „Pe noi nu ne afectează, mai mult, ne mobilizează astfel de declaraţii. Cum ar fi declaraţiile lui Gigi Becali. Eu când mergeam la meciuri în vestiar, nu făceam decât să le spun „Aţi văzut ce a zis? – Da!” şi jucau mai bine. Noi nu avem stilul ăsta, nici pe departe. Conducerea trebuie să creeze condiţii şi să organizeze.”

Meme Stoica, în război cu Dan Petrescu

Reacţia lui Mureşan vine după ce Meme Stoica a comentat în mod ironic suspendarea primită de Dan Petrescu: „2 etape suspendare şi o mie şi ceva de euro amendă Petrescu pentru că a înjurat arbitrii de mamă, de gură şi de morţi în faţa camerelor de filmat. Păcat că nu se poate apela decizia, poate era mai corect un avertisment sau, eventual, un bonus”, a spus Meme Stoica pe reţelele de socializare. vezi toată declaraţia aici

Închide ×