Fotbal intern

CFR riscă excluderea din Europa! “Nu vor ajunge să joace”

01.06.2018 | 11:06
CFR risca excluderea din Europa Nu vor ajunge sa joace
ADVERTISEMENT

CFR riscă excluderea din Europa, după ce un fost jucător de-al clujenilor i-a reclamat la FIFA. Este vorba despre Ronny Carlos da Silva, brazilianul care a activat în Gruia în perioada 2013 – 2014 şi care mai are de primit 90.000 de euro de la fostul club.

Campioana are mari probleme cu Ronny. Acesta îi ameninţă pe ardeleni că nu vor mai ajunge să joace în turul II preliminar al Champions League, deşi au câştigat campionatul: “Sunt foarte trist pentru tot ceea ce mi se întâmplă. Am câştigat cazul la UEFA înainte ca gruparea din Cluj să intre în insolvenţă. Anul trecut, cei din Cluj au ieşit din insolvenţă şi nu şi-au achitat datoriile. Sunt trist. Am primit 10 la sută din restanțele de 100.000 de euro, mai aștept restul de 90.000 de euro. Mai sunt jucători neplătiţi, dar nu vorbesc pentru ei.

ADVERTISEMENT

CFR riscă excluderea din Europa: “Nu şi-a rezolvat datoriile”

Sunt nervos fiindcă forurile internaţionale au spus că am dreptate şi trebuie să-mi primesc banii. Am vorbit la FIFA cu oamenii care se ocupă de caz şi spuneau că șefii CFR-ului ar trebui să plătească pentru a nu avea probleme în competiţiile europene. I-am anunțat că gruparea nu mai e în insolvență. De ce vor să joace în Europa, în preliminariile Champions League, dacă nu şi-au rezolvat datoriile financiare către jucători? Poate nici nu vor ajunge acolo”, a spus Ronny pentru GSP.

CFR riscă excluderea din Europa din cauza lui Ronny
CFR riscă excluderea din Europa din cauza lui Ronny

După ce a cucerit campionatul, CFR Cluj poate rămâne fără Dan Petrescu.