Clujenii sunt încrezători după victoria chinuită cu Sepsi. “Viitoarea campioană a României!”

Iuliana Spirache   
în Fotbal intern
27/11/2017, 23:00
Clujenii sunt încrezători după victoria chinuită cu Sepsi. “Viitoarea campioană a României!”

Meciul CFR – Sepsi a avut loc în etapa a 19-a din Liga 1 Betano, iar echipa pregătită de Dan Petrescu a reuşit să se impună în faţa nou-promovatei cu golurile înscrise de Billel Omrani şi Andrei Mureşan, scor 2-0 – vezi detalii. Ardelenii s-au distanţat la 5 puncte de FCSB după victoria cu Sepsi OSK Sfântu Gheorghe.

Andrei Mureşan, fotbalistul care a înscris cel de-al doilea gol al formaţiei CFR Cluj, în minutul 77, a vorbit despre victoria ardelenilor în faţa nou-promovatei Sepsi OSK Sfântu Gheorghe. Acesta susţine că jucătorii lui Dan Petrescu au fost concentraţi pentru duelul cu echipa lui Eugen Neagoe şi nu s-au gândit la partida pierdută de FCSB pe terenul Astrei Giurgiu, scor 0-2.

Clujenii sunt încrezători după CFR – Sepsi 2-0

“A fost o victorie foarte importantă mai ales că rivalele noastre la titlu s-au împiedicat şi cu siguranţă o să obţinem 3 puncte din celelalte echipe. Mă bucur foarte mult că Dan Petrescu m-a introdus şi am reuşit să înscriu. La dânsul e importantă disciplina şi cu asta am spus totul! Este important să luăm cele trei puncte din fiecare meci. Ne-a interesat să câştigăm astăzi şi ne-am gândit la acest meci, nu la FCSB. Sperăm să vină cât mai mulţi fani alături de noi, dar este frig. Şi la Astra avea o echipă bună, dar CFR e un pic mai sus”, a spus Andrei Mureşan.

Ce zice Mailat despre CFR – Sepsi 2-0

Sebastian Mailat a debutat în tricoul formaţiei CFR Cluj în meciul cu Sepsi OSK Sfântu Gheorghe şi susţine că trupa din Gruia va fi campioană în sezonul 2017-2018 din Liga 1 Betano. “Mă bucur că am reuşit să debutez cu o victorie şi am reuşit să ne menţinem pe primul loc. Sper să o ţinem tot aşa. Din primul moment în care am intrat în club am întâlnit numai profesionişti. Ştiam că o să am alături jucători cu nume. Am ales CFR-ul pentru că vreau să joc la cel mai înalt nivel şi vreau să am concurenţă. Mă bucur că am ocazia să fiu antrenat de Dan Petrescu şi acesta este primul motiv pentru care am semnat cu CFR Cluj. Cred că am venit la viitoarea campioană a României”, a spus Mailat.

În etapa a 20-a din Liga 1 Betano, CFR Cluj se va deplasa pe terenul celor de la FC Voluntari, vineri, 1 decembrie, de la ora 20:45. De partea cealaltă, Sepsi OSK Sfântu Gheorghe va primi vizita lui Dinamo Bucureşti, luni, 4 decembrie, de la ora 20:45. Toate meciurile din Liga 1 Betano sunt LIVE VIDEO pe www.fanatik.ro.

CFR – Spesi, scor 2-0, în etapa a 19-a din Liga 1 Betano, sezonul 2017-2018.

Închide ×