Fotbal intern

“Cum să iei gol pe contraatac dacă tu stai mereu cu fundu-n poartă?”

CFR Cluj şi Steaua s-au întâlnit în etapa a 11-a din Liga 1 Betano, iar cele două rivale din campionatul românesc au terminat la egalitate pe stadionul "Dr. Constantin Rădulescu", scor 1-1....
22.09.2017 | 10:53
Cum sa iei gol pe contraatac daca tu stai mereu cu fundun poarta
ADVERTISEMENT

CFR Cluj şi Steaua s-au întâlnit în etapa a 11-a din Liga 1 Betano, iar cele două rivale din campionatul românesc au terminat la egalitate pe stadionul “Dr. Constantin Rădulescu”, scor 1-1. Mihai Stoica, directorul sportiv al formaţiei antrenate de Nicolae Dică, a vorbit despre de duelul cu echipa lui Dan Petrescu şi nu a ezitat să-l atace pe antrenorul alături de care a câştigat titlul cu Unirea Urziceni.

Mihai Stoica susţine că echipa pregătită de Dan Petrescu preferă să se bage în poartă pentru a scăpa pe contraatac. “Ar trebui să fiţi un pic mai eleganţi. Ar trebuit să vedeţi că nu am strigat, nu am înjurat, nu am ridicat mâinile. Am întrebat doar cum e posibil să nu ofere penalty la o fază cu Alibec. Nu văd ce legătură are atingerea balonului cu faptul că a fost călcat pe picior.  Haţegan a încercat să arbitreze echidistant. Nu mi s-a părut că a avut vreun interes sau ceva de genul. Penalty-ul la Benzar e indiscutabil, iar dacă punem acest penalty pe lânge cele primite de CFR…. Eu sunt sidera să văd cum Dan Petrescu poate să spună că a fost un arbitraj prost, că poate să vorbească de eliminări fără să dea exemple şi să spună că echipa lui nu a luat gol pe contraatac”,  a spus Mihai Stoica. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

ADVERTISEMENT

CFR – STEAUA 1-1. Meme Stoica: “El făcea schimbări să tragă de timp!”

“Păi cum vrei să iei gol pe contraatac dacă stai cu fundul în poartă? Păi el cu cine atacă? Cu nimeni! Dan Petrescu a oferit un interviu în care spunea că îşi dorea foarte mult să-l aducă pe Hoban la Urziceni…eu l-am vrut pe Hoban, el nici nu îl cunoştea. Eu am multe defecte, dar am o singură calitate: eu nu mint. El făcea schimbări în prelungiri ca să tragă de timp, atunci înţeleg că e un rezultat care îi convine.  Nu sunt mulţumit de rezultatul obţinut! Sub nicio formă! Steaua care joacă în cupele europene primeşte 11 metri, iar cea din campionat nu.

Se vobea de ofsaid la golul lui Vera. Vă rog să căutaţi fazele despre care zicea Dan Petrescu că arbitrul trebuia să elimine jucătorii de la Steaua. Cum să vorbeşti despre arbitraj pro-Steaua când au fost 3 jucători anti-Steaua. A văzut prin geam… Golul anult celor de la CFR Cluj a fost valabil”, a spus Mihai Stoica pentru TV Digi Sport.

ADVERTISEMENT

CFR Cluj – Steaua, scor 1-1, în etapa a 11-a din Liga 1 Betano, sezonul 2017-2018, pe stadionul “Dr. Constantin Rădulescu”. Toate meciurile echipelor româneşti sunt LIVE VIDEO pe www.fanatik.ro.