Sport

CFR, taxată aspru după eșecul cu Lazio: „Și dacă erau doi jucători în minus nu se schimba ceva” / „Varză a la Cluj”

CFR Cluj a fost taxată aspru de Ilie Dumitrescu după eșecul suferit în deplasarea cu Lazio, scor 0-1, din Conference League.
17.02.2023 | 00:55
CFR taxata aspru dupa esecul cu Lazio Si daca erau doi jucatori in minus nu se schimba ceva  Varza a la Cluj
CFR Cluj, taxată aspru după eșecul cu Lazio. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

„Mister” este dezamăgit de atitudinea jucătorilor campioanei României, despre care a spus că nu au avut personalitate și că nu au oferit nicio sclipire, spre deosebire de jucătorii lui Lazio, care au jucat în inferioritate numerică încă din minutul 15.

CFR Cluj, taxată aspru după eșecul cu Lazio

Ilie Dumitrescu a taxat-o aspru pe CFR Cluj după înfrângerea cu Lazio, scor 0-1: „ „Pare că și dacă erau doi jucători în minus nu se schimba ceva.

ADVERTISEMENT

S-a văzut că la acest nivel e o limită de exprimare a unor jucători. Rămân cu chestia asta, e diferență foarte mare. Adică jucători care la noi în campionat au o dezinvoltură, aici nu s-au descurcat.

Aici îți dai seama că diferența e foarte mare. Mă gândesc în trecut că nivelul campionatului nostru era atât de puternic, fără să plece jucători în străinătate, și reușeam să câștigăm Cupa Campionilor, să jucăm semifinale de cupe europene”.

ADVERTISEMENT

„A mai fost și o perioadă după cu Vaslui, Timișoara, Rapid, Steaua și Dinamo. Să nu uităm de sfertul de Cupă UEFA cu Steaua și Rapid, dar tot pe fondul ăsta de campionat puternic. Îmi este foarte greu să remarc un jucător. Să spun că Burcă, Scuffet au fost bine. Când echipa intră în posesie, acolo suferă.

Nu am văzut personalitate și nici relații de joc ca să surprinzi adversarul. CFR avea o echipă mult mai valoroasă în trecut. Era Omrani în formă bună, era Deac mai bine, Țucudean, Păun mai intra și el. Să nu uităm de Culio.

ADVERTISEMENT

Yeaboah aleargă activ, dar fără sclipire. Și la Birligea s-a văzut o diferență mare chiar dacă el vine din fotbalul italian. A Manea și Camora au centrat, dar a fost foarte simplu pentru fundașii lui Lazio să respingă mingea. Îl iei pe Birligea, în campionat are potențial se mișcă, dar aici nimic.

Krasniqi a făcut acțiunea aia și gata, e prea puțin. Eu mă așteptam pe zonele laterale, cu Petrila, cu Deac să vină cu ceva în plus. Se recupera mingea, iar Muhar greșea de fiecare dată”, a mai spus Ilie Dumitrescu, la TV DigiSport.

ADVERTISEMENT

„Chiar n-am văzut nimic!”

Cristi Bud, fostul atacant al CFR-ului, a avut o reacție dură la adresa jucătorilor după înfrângerea cu Lazio: „Ce să mai zici? Un meci foarte slab făcut de CFR Cluj. Este păcat.  A fost o șansă foarte bună pentru un rezultat pozitiv. 

Cred că ăsta a fost obiectivul lui Dan Petrescu, să ia cât mai puține. Nu s-a adaptat și nu ai cum să emiți pretenții cu un așa joc. Au avut un șut pe poartă, al lui Malele. Nici dacă făcea portarul infarct nu intra mingea”.

„Nu ai venit cu centrări, nu ai pus presiune. Cu mijlocul acela e greu să construiești. A fost varză à la Cluj. Ăsta e adevărul, o evoluție foarte ștearsă. Chiar n-am văzut nimic.  Asta e. Jocul nu dă motive de optimism, dar cu rezultatul poți spera. Poate la retur vor prinde toți o zi bună”, a spus Cristi Bud, conform gsp.ro.

ADVERTISEMENT