Fotbal intern

CFR-Viitorul, de două ori în două zile! Ce decizii va lua Hagi!

15.05.2018 | 13:03
CFRViitorul de doua ori in doua zile Ce decizii va lua Hagi

CFR-Viitorul se va juca de două ori în două zile, iar Gică Hagi va deplasa în Gruia două loturi de jucători din cadrul clubului său.

După ce FCSB a câştigat în Bănie, scor 1-0, Gigi Becali aşteaptă acum o mână de ajutor de la naşul său. Însă Gică Hagi va decide în cursul zilei de joi ce strategie va aplica pentru cele două meciuri de la Cluj pe care Viitorul Constanţa le va disputa în Gruia. FANATIK.RO a aflat că “Regele” trebuie să hotărească unde vor juca Drăguş, Măţan şi Tudor Băluţă, ţinând cont că sâmbătă echipa U 19 din cadrul academiei fostului mare căpitan al României va disputa în Gruia manşa retur din semifinalele Ligii Elitelor. În tur constănţenii i-au învins la Ovidiu cu 4-1 pe adversarii de la CFR Cluj. În partida respectivă a evoluat doar Băluţă, deoarece primii doi jucători amintiţi mai sus au fost accidentaţi. Însă Hagi speră în recuperarea lui Drăguş şi Măţan, iar dacă acest lucru se va întâmpla, atunci joi va decide dacă fotbaliştii respectivi vor evolua la prima echipă în meciul formaţiilor de seniori sau vor merge să joace pentru Viitorul la U 19. Interesant este faptul că înainte de manşa tur din Liga Elitelor, Hagi i-a pus pe Drăguş şi Măţan să tragă la sorţi la ce echipe vor juca din cadrul Academiei.

“Hagi decide cum vom evolua în dubla CFR-Viitorul”

Contactat de către FANATIK.RO, Cristi Bivolaru, managerul general al  clubului Viitorul Constanţa, a acceptat să discute despre finalul campionatului Ligii 1 Betano. “Eu sunt plecat în străinătate cu treabă şi mă bucur că sunt rupt de finalul ăsta de campionat de la noi deoarece după ce FCSB a ajuns să aştepte o mână de ajutor de la Viitorul, mai mult ca sigur că iar o să citesc tot felul de declaraţii făcute de Gigi cu privire la diferiţi fotbalişti pe care i-ar vrea de la noi.

Însă noi avem drumul nostru, iar Gică Hagi şi băieţii lui iar au făcut minuni şi în acest sezon. Avem şi noi problemele noastre. Din păcate avem infirmeria cam plină. Încă nu ştim sigur dacă ne vom putea baza pe Ţâru, Măţan, Drăguş, Lopes, dar mai sunt şi alţi băieţi accidentaţi. În plus, dacă Măţan şi Drăguş se vor reface la timp, atunci Hagi trebuie să decidă la ce echipă vor juca cei doi. Viitorul are de disputat două confruntări cu CFR în Gruia. Sâmbătă vom juca manşa retur din semifinalele Ligii Elitelor. În tur am câştigat cu 4-1. Băluţă a jucat la U 19 şi nu este exclus ca Gică să îl trimită şi acum să joace tot acolo. Aşteptăm să vedem ce face şi Craiova la Iaşi, iar apoi vom ştii înainte de meciul cu CFR Cluj dacă vom fii în faţa Craiovei sau nu. Vreau neapărat să terminăm campionatul şi în faţa Astrei ca să nu ne mai intereseze ce se va întâmpla cu ei la TAS”, a spus Bivolaru.

Tags: