Fotbal intern

CFR-Viitorul e sold-out! Câte bilete s-au vândut la meciul care poate aduce titlul în Gruia

18.05.2018 | 15:40
CFRViitorul e soldout Cate bilete sau vandut la meciul care poate aduce titlul in Gruia
ADVERTISEMENT

CFR-Viitorul, partidul care o poate face campioană pe echipa din Gruia, se va juca cu un stadion plin. Clujenii s-au grăbit să-şi cumpere bilete la partida de duminică, de teamă să nu rateze meciul decisiv pentru titlu.

Cu toate că abia joi s-au deschis casele de bilete de la stadion, majoritate dintre cei care vor asista la meci şi-au achiziţionat tichete de intrare de pe internet. Astfel, până ieri se vânduseră deja 9000 de biletele, iar acestora li se adaugă cei aproape 3000 de abonaţi. Pe site-urile de specialitate se mai găsesc mai puţin de 100 de tichete la tribuna a II-a şi 1200 la peluză, în timp ce biletele pentru tribuna I sunt sold-out. Restul de tichete, până la 18.000 cât este capacitatea maximă permisă a stadionului, se vor vinde la casele de bilete de la stadionul „Dr. Constantin Rădulescu”.

ADVERTISEMENT

Iuliu Mureșan vrea stadionul plin la CFR-Viitorul

Președintele clubului din Gruia, Iulia Mureșan, a spus că se așteaptă la un număr de spectatori. “Ne pregătim de o sărbătoare. Aproape este sold out stadionul. S-au vândut foarte multe bilete. Va fi o mare asistență în tribune, asta nu poate decât să ne bucure. Mai avem loc de trofee, scopul nostru e să facem performanță la cel mai înalt nivel.”

Stadionul CFR-ului s-a umplut doar de două ori în actualul sezon, în partidele cu FCSB. Preţurile variază între 20 şi 35 de lei, în funcţie de sector.

ADVERTISEMENT