ADVERTISEMENT
News

Chadwick Boseman: Ultimul mesaj de pe contul actorului este un record în istoria Twitter. ”Un omagiu potrivit pentru un rege.”

Autor: Robert Cristea | 30.08.2020 | 17:01
Chadwick Boseman: Ultimul mesaj de pe contul actorului este un record în istoria Twitter. ”Un omagiu potrivit pentru un rege.”
Foto: Facebook

Mesajul prin care a fost anunțată moartea lui CHADWICK BOSEMAN a strâns pe Twitter peste 6 milioane de aprecieri în doar 24 de ore. Este un record în istoria companiei.

ADVERTISEMENT

Chadwick Boseman, cunoscut în primul rând pentru rolul din filmul „Black Panther”, a murit la 43 de ani din cauza cancerului de colon.

Familia a anunțat tragedia pe contul de Twitter care aparținea carismaticului actor de culoare. Mesajul a făcut repede înconjurul lumii. „Cel mai apreciat tweet din istorie. Un omagiu potrivit pentru un rege. #WakandaForever”, a fost mesajul postat de Twitter.

ADVERTISEMENT

Chadwick Boseman a stabilit un record pe Twitter

Filmul Black Panther i-a oferit talentatului actor notorietatea pe care o merita. Pelicula din 2018 a avut un succes mare la public și l-a transformat pe Boseman într-un star.

Din păcate, actorul a fost diagnosticată cu cancer la colon în 2016. El nu a vorbit niciodată despre acest aspect dureros. A dus o luptă crâncenă cu o boală nemiloasă, care este printre cele mai frecvente afecţiuni maligne la nivel global şi una din principalele cauze de deces.

ADVERTISEMENT

Chadwick Boseman a murit vineri în locuinţa sa din Los Angeles. Era alături de cei dragi când s-a produs tragedia. Ultimul tweet de pe contul actorului a reprezentat o declaraţie din partea familiei și detalii despre diagnosticul medical.

Vestea dramatică a creat un val nemărginit de emoție. Fostul președinte Barack Obama și multe nume celebre i-au adus un ultim omagiu lui Chadwick Boseman și i-au lăudat carierea.

ADVERTISEMENT

„Decesul lui Chadwick este absolut devastator. A fost T’Challa al nostru, Pantera noastră Neagră şi dragul nostru prieten. De fiecare dată când apărea pe platou, radia farmec şi bucurie şi de fiecare dată când apărea pe ecran făcea ceva absolut de neuitat”. a transmis Kevin Feige, preşedinte şi CCO al Marvel Studios.

„Fanii se reunesc pe Twitter pentru a celebra viața lui Chadwick Boseman, iar tweet-ul transmis de pe contul său, aseară, este cel mai apreciat tweet din toate timpurile de pe Twitter”, a transmis compania.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!