Champ du Golf, locul ideal pentru antrenamente! Ce facilităţi oferă clubul

27.06.2018 | 15:00
Champ du Golf locul ideal pentru antrenamente Ce facilitati ofera clubul

Champ du Golf este primul club de golf indoor din România realizat cu tehnologie TrackMan. Din luna mai, în locaţia din Baloteşti a fost deschisă prima şcoală de vară de golf pentru copii din ţara noastră. Datorită simulatoarelor TrackMan, în fiecare zi, din ce în ce mai mulţi iubitori ai sportului regal vin să se antreneze la Champ du Golf.

Cele trei simulatoare TrackMan oferă o analiză atentă a loviturilor, iar jucătorii pot să-și îmbunătățească tehnica și performanțele în golf. Fiecare simulator are un Fairway de şapte metri şi deţine 86 dintre cele mai cunoscute terenuri de golf reale din întreaga lume, toate reproduse la o scară de 1:1. Cu ajutorul Dual Radarelor TrackMan, jucătorii care vin să se antreneze la Champ du Golf îşi pot îmbunătăţi tehnica şi performanţele în golf prin analiza video cu toate datele fiecărei lovituri. Pe lângă cele trei simulatoare TrackMan, Champ du Golf deţine Putting Green de 180m², certificat PGA, cu opt găuri de antrenament.

Cum poţi obţine Green Card-ul după antrenamentele la Champ du Golf

Pentru a obţine Green Card-ul, necesar pentru a putea juca golf pe un teren real, sunt necesare zece ore de antrenament şi susţinerea unui examen. Durata unei sesiuni la Champ du Golf poate varia între o oră şi trei ore. „Aceste simulatoare te ajută să înveţi golf mult mai repede şi corect. De asemenea tot ele îi ajută pe jucători să își corecteze mișcările şi calitatea jocului, dar şi să performeze într-un timp mult mai scurt. Cred ca am făcut o alegere bună deoarece la Champ du Golf ai posibilitatea să înveți golf ca un profesionist într-un timp record”, a declarat Adrian Sasu într-un interviu pentru FANTIK.RO.

Champ du Golf este locul ideal pentru antrenamente
Champ du Golf este locul ideal pentru antrenamente

Cu ajutorul optimizatorului, jucătorul de golf poate vedea întreg potenţialul la fiecare lovitură executată. De asemenea, în timpul antrenamentelor pot fi văzuţi toţi parametrii la care ar trebui să lucreze sportivii şi care este pasul următor pentru lovitura perfectă. Informaţiile vin în timp real, iar jucătorii pot verifica distanţa de deplasare a mingii cu ajutorul unor imagini 3D, dar şi prin numere uşor de înţeles. În plus, după antrenamente, poţi compara lovitura ta cu cea a unui alt jucător, existând posibilitatea de a alege, dintr-o bibliotecă vastă PGA şi LPGA, modele de lovituri.

Metode de relaxare după antrenamentele susţinute la Champ du Golf

Simulatoarele TrackMan sunt atât de eficiente încât peste 350 de jucători profesionişti apelează la această tehnologie pentru antrenamente sau pentru îmbunătăţirea loviturilor. În plus, în întreaga lume, peste 1.500 de instructori sau antrenori folosesc tehnlogia TrackMan în şedinţele de pregătire.

După antrenamente, jucătorii de golf au posibilitatea să se relaxeze în Whiskey Lounge, Vinotecă, Gin Club, Caffee Bar sau în camera de citit. Mulţi dintre cei care vin să se relaxeze la Champ du Golf pot să aibă şi întâlniri de afaceri în camera privată pentru business, locaţia fiind folosită pentru evenimente corporate.

La finalul sesiunilor de antrenament, până la finalul Campionatului Mondial 2018, jucătorii care vin la Champ du Golf au posibilitatea să urmărească meciurile de la turneul final din Rusia, într-o atmosferă relaxantă, în Gin Club.