Sporturi

Champ du Golf prezintă KIA Stinger Grand Trophy 1st Edition! Cel mai important eveniment de golf al lunii februarie

18.02.2019 | 15:04
Champ du Golf prezintă KIA Stinger Grand Trophy 1st Edition

Champ du Golf şi KIA îi invintă pe iubitorii golfului la turneul KIA Stinger Grand Trophy 1st Edition, cel mai important eveniment de golf al lunii februarie. Între 21 şi 24 februarie, jucătorii amatori de golf cu HCP 0-36 au oportunitatea de a participa la un turneu cu premii atractive, găzduit de Champ du Golf.

Înscrierile pentru KIA Stinger Grand Trophy 1st Edition se pot face până pe data de 20 februarie 2019 în platforma am.golf sau la numărul de telefon 0725.918.837. Cu aceasză ocazie, iubitorii golfului pot vedea şi testa cele mai noi modele KIA, partener oficial al Champ du Golf, printre acestea aflându-se şi KIA Stinger.

Champ du Golf prezintă KIA Stinger Grand Trophy 1st Edition. Premii atractive pentru prima ediţie

Organizatorii au pus la bătaie câteva premii atractive la turneul KIA Stinger Grand Trophy 1st Edition. La finalul celor patru zile, unul dintre participanţi va câştiga marele premiu al turneului, care constă într-un sejur de o săptămână în Palma de Mallorca, la complexul Steigenberger Golf & Spa Resort. În premiu sunt incluse: zborul cu avionul, cazare într-una dintre camerele complexului cu vedere la terenul de golf, micul dejun, un voucher de 50 de euro în zona Spa, coş de fructe la sosire, o oră de golf cu PRO, trei Green Fees 18 Hole 1 x Andratx, 1 x Santa Ponsa, 1 x Bendinat.

Champ du Golf prezintă KIA Stinger Grand Trophy 1st Edition
Champ du Golf prezintă KIA Stinger Grand Trophy 1st Edition

La cele două categorii din turneu, primele trei locuri sunt premiate cu echipamente de golf, acelaşi premiu fiind oferit şi pentru cei care reuşesc longest drive şi nearest to the pin. Până la începerea turneului KIA Stinger Grand Trophy 1st Edition, iubitorii golfului se pot antrena la Champ du Golf.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri