Fotbal international

Semifinale de foc în Ligă! Real Madrid joacă împotriva lui Bayern

S-au tras la sorţi semifinalele Champions League. Real Madrid joacă împotriva lui Bayern, iar surpriza AS Roma va evolua în compania lui Liverpool.
13.04.2018 | 14:16
Semifinale de foc in Liga Real Madrid joaca impotriva lui Bayern
ADVERTISEMENT

UPDATE, ora 14:15. Semifinalele Ligii Campionilor:

Bayern – Real Madrid

Liverpool – AS Roma 


UPDATE: ora 14:05. Vitaly Kliciko, primarul Kievului, este la tragerea la sorţi şi îi invită pe turişti în capitala Ucrainei la marele meci din mai. Andrei Şevchenko va efectua tragerea. 

UPDATE, ora 13:50. În câteva minute începe ceremonia tragerii la sorţi din Champions League. Real Madrid, AS Roma, Liverpool şi Bayern sunt ultimele 4 rămase în cursa pentru trofeu

ADVERTISEMENT

VEZI TRAGEREA LA SORŢI LIVE VIDEO AICI 


UPDATE: În mai puţin de o oră vom afla care sunt semifinalele în competiţia bogaţilor. Dintre cele patru echipe (Real Madrid, Liverpool, Bayern Munchen şi AS Roma) doar italienii nu au câştigat niciodată trofeul. Au jucat însă finala, chiar la Roma, în 1982 cu Liverpool, pierdută la lovituri de departajare, în anul în care cormoranii au ajuns în ultimul act după dubla victorie cu Dinamo.


Vineri, 13 aprilie, de la ora 14:00, va avea loc tragerea la sorţi a semifinalelor Champions League, dar înainte  se vor afla şi semifinalele din Europa League. Pentru prima dată, după un deceniu, avem echipe din patru ţări diferite în cea mai prestigioasă competiţie europeană intercluburi: Real Madrid, Liverpool, AS Roma şi Bayern Munchen, echipa din capitala Italiei fiind surpriza neaşteptată, în locul Barcelonei.

ADVERTISEMENT

Şi tocmai de la clubul care dă singurul jucător român încă activ care ne reprezintă la acest nivel în cupele europene, deşi are 40 de ani, pe Bogdan Lobonţ, a venit în cursul zilei de joi o situaţie care a pus imediat pe jar reţelele de socializare, pentru că vestea s-a răspândit cu mare repeziciune.

Italienii vor crede în tragerea la sorţi dirijată a semifinalelor Champions League

Timp de câteva minute, cei care au accesat site-ul oficial al Romei, în căutarea ultimelor noutăţi, probabil legate de derbyul oraşului cu Lazio, din acest weekend, au avut marea surpriză să vadă că giallorossi îşi ştiu deja adversarii din semifinală, echipa engleză Liverpool, pentru că erau invitaţi să cumpere biletele pentru dubla manşă!

ADVERTISEMENT

Acest lucru era imposibil, pentru că tragerea la sorţi oficială nu fusese efectuată şi, bineînţeles, au început imediat discuţiile între iternauţi pe teoria conspiraţiei, de unde a aflat clubul, înseamnă că e o tragere dirijată, care să confirme ipoteza aranjării partidelor după anumite interese, etc. Însă, după câteva minute misterul a fost dezlegat. Informaţia a fost scoasă de pe site şi a apărut un scurt comunicat al clubului, care a precizat că a fost vorba de un test şi nicidecum nu s-a aflat numele adversarului. Însă, de acum, orice ar fi, dacă Roma va cădea cu Liverpool vor fi mulţi cei care îşi vor reaminti de episodul de joi şi care vor considera că de fapt lucrurile erau stabilite de dinainte.