“Cadou” de la Mercado. Un ochi negru pentru Lewandowski

Sorin Dumitrescu   
in Galerie foto
13/04/2018, 11:41
“Cadou” de la Mercado. Un ochi negru pentru Lewandowski GALERIE FOTO

Revista Fanatik / Septembrie - 48 de pagini, numai 5 lei
48 de pagini, numai 5 lei

Petre Cozma, răvăşit de eliberarea ucigașilor fiului: „Îi iau cu lopata!”
Acum la toate punctele de presă

Bayern Munchen s-a calificat în semifinalele Champions League în urma succesului cu 2-1 de la Sevilla şi a mai puţin scontatului egal alb, la retur, de la Munchen. Meciul din Germania a fost mult mai greu decât se credea pentru Bayern, andaluzii ratând câteva situaţii mari de a produce o mare surpriză.

Pentru starul lui Bayern, atacantul polonez Robert Lewandowski, partida de pe Allianz Arena a avut şi urmări mai puţin plăcute. În timpul jocului, la un duel aerian cu fundaşul Gabriel Mercado, Lewa a căzut şi a reclamat arbitrului William Collum faptul că ar fi fost lovit, intenţionat, cu cotul de către fundaşul Sevillei. VEZI GALERIE FOTO

Lewa voia al doilea “galben” pentru Mercado

Plângerea sa nu a avut succes în faţa centralului, care nu a luat nici o măsură. Drept urmare, pentru a-şi demonstra dreptatea polonezul a decis să posteze pe contul său de Instagram imaginile cu ochiul său înnegrit şi umflat, demonstrând că acest look i se datorează fundaşului argentinian.

Intenţia lui Lewandowski era ca arbitrul să acorde lovitură liberă, dar, mai ales, să scoată din buzunar cartonaşul galben pentru Mercado, care ar fi fost al doilea şi sud-americanul ar fi fost eliminat! În minutul 66 Lewandowski s-a accidentat la gleznă şi este posibil să nu mai joace până la final de sezon, mai ales că Bayern şi-a asigurat etapa trecută titlul în mod matematic.

Închide ×