Fotbal international

Au căzut ”grei” ca Ludogoreţ sau Ajax! Vezi toate echipele calificate!

UPDATE, 2 august / După ce FC Qarabag s-a calificat marţi în play-off-ul Ligii Campionilor, alte 14 echipe au ajuns în în această fază a competiţiei: APOEL, Slavia Praga, ŢSKA Moscova,...
03.08.2017 | 00:14
Au cazut grei ca Ludogoret sau Ajax Vezi toate echipele calificate

UPDATE, 2 august / După ce FC Qarabag s-a calificat marţi în play-off-ul Ligii Campionilor, alte 14 echipe au ajuns în în această fază a competiţiei: APOEL, Slavia Praga, ŢSKA Moscova, Basaksehir, FC Copenhaga, FCSB, Young Boys, Maribor, Hapoel Beer Sheva, Nice, FC Astana, Olympiakos, Rijeka şi Celitc. Printre echipele notabile care au părăsit Liga Campionilor şi au luat drumul Ligii Europa le enumerăm pe Ajax, Club Brugge, Ludogoreţ, Legia Varşovia şi Dinamo Kiev. Dă scroll mai jos pe widget pentru a vedea rezultatele din turul al treilea al Ligii Campionilor.

Champions League LIVE UPDATE: 1 august. FC Qarabag este prima echipă care se califică în faza play-off în Champions League. Azerii s-au impus pe terenul lui Sheriff Tiraspol, scor 2-1, după ce remizaseră în partida din primul tur, pe propriul teren, scor 0-0. Miercuri seara au loc restul meciurilor din turul trei prelimiar. 

Champions League LIVE UPDATE: 1 august Marţi aflăm prima echipă calificată în playofful Ligii Campionilor. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real 

Champions League LIVE UPDATE: ora 22:00 Înfrângere cu 2-0 pentru Ludogoreţ în Israel, care reduce mult şansele la calificare pentru echipa lui Cosmin Moţi şi Claudiu Keşeru, ultimul înlocuit spre final. Florentin Matei a privit de bancă rezultatul bun scos în deplasare de Rijeka la Salzburg, scor 1-1. Dorin Rotariu nu este nici măcar rezervă la partida Brugge – Istanbul BB.

FC Astana a produs o surpriză, învingând acasă cu 3-1 pe Legia Varşovia, acelaşi rezultat favorabil gazdelor consemnându-se şi în partida Dinamo Kiev – Young Boys Berna. Celtic Glasgow a făcut doar 0-0 acasă cu norvegienii de la Rosenborg. Victorie scurtă, 1-0, pentru Maribor pe teren propriu în faţa lui Hafnafjordur din Islanda. Cel mai nebun meci al serii s-a jucat la Brugge. Belgienii au avut 2-0 la pauză cu turcii de la Istanbul BB, dar după pauză au trăit un adevărat coşmar. Scorul s-a întors la 2-3 şi doar un gol marcat de gazde în minutul 78.

UPDATE: 27 iulie, ora 21:05. La această oră se joacă mai multe meciuri din Champions League. Ludogoreţ Razgrad, echipa lui Cosmin Moţi şi Claudiu Keşeru, ambii titulari, este condusă în Israel, cu 1-0, de către fosta formaţie a lui Ovidiu Hoban, Hapoel Beer Sheva. Florentin Matei este pe bancă la meciul susţinut la Salzburg de Rijeka, momentan scorul este de 1-1. 

Champions League live. Programul meciurilor de marţi şi miercuri

În afară de meciul Stelei cu Viktoria Plzen programul mai cuprinde alte cinci partide destul de echilibrate, doar în două dintre acestea putându-se vorbi despre echipe favorite. În rest disputele sunt deosebit de strânse şi foarte probabil se vor decide săptămâna viitoare, la manşa retur.

Slavia Praga, unde evoluează fostul fundaş central al Botoşanilor, camerunezul Ngadeu, primeşte acasă vizita lui BATE Borisov. La prima vedere miza este pe cehi, însă să nu uităm că bieloruşii au mare experienţă, de mai bine de zece ani ei jucând în preliminarii sau chiar în grupele Ligii. Favorită este şi gruparea azeră Karabah Agdam, pe teren propriu, în faţa moldovenilor din Tiraspol, dar, cu siguranţă, Sheriff nu va fi pradă uşoară.

Champions League LIVE. Iadul de la greci şi de la sârbi

Un meci puţin scontat se va disputa la Skopje, în Macedonia, acolo unde pe 8 august se va juca Supercupa Europei Real Madrid – Manchester United. Puţin scontat pentru că nu multă lume acorda lui Vardar şanse în turul precedent cu suedezii de la Malmo. Copenhaga e o echipă solidă, dar va trebui să fie atentă la contrele rapide ale gazdelor. Vardar a arătat în ambele meciuri cu Malmo un fotbal de bun nivel, tehnic şi bine organizat.

Cele mai echilibrate partide sunt Partizan Belgrad – Olympiakos Pireu şi AEK Atena – ŢSKA Moscova, în care gazdele par a fi în dezavantaj, dar se poate petrece orice, pentru că şi grecii şi sârbii joacă bine, foarte determinat pe teren propriu şi pot încurca planurile rivalelor lor. AEK revine după mulţi ani în calificările pentru cea mai importantă competiţie europeană intercluburi.