Life

Chandler din Friends, o viață distrusă de droguri. Matthew Perry a fost operat de 14 ori la stomac

Chandler din Friends, aproape de moarte din cauza drogurilor. Matthew Perry a fost la dezintoxicare de 15 ori și operat de 14 ori la stomac.
20.10.2022 | 16:55
Chandler din Friends o viata distrusa de droguri Matthew Perry a fost operat de 14 ori la stomac
Chandler din Friends, o viață distrusă de droguri. Matthew Perry a fost operat de 14 ori la stomac. foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Matthew Perry a fost dezvăluiri șocante de pe vremea când a fost la un pas să moară din cauza drogurilor. Totul s-a întâmplat în 2018, iar acum faimosul actor a dezvăluit că a fost operat de 14 ori la stomac, tot din cauza drogurilor.

Chandler din Friends, o viață distrusă de droguri

Actorul cunoscut pentru rolul lui Chandler din Friends a mărurisit că a pătimit ani de-a rândul din cauza dependenței sale de droguri.

ADVERTISEMENT

Mai mult, faimosul actor a fost la un pas să își piardă viață în anul 2018, tocmai din cauza consumului de droguri. Acesta a fost ajutat de aparate pentru a fi menținut în viață.

Într-un interviu emoționant pentru revista People, Matthew Perry a mărturisit că este unul dintre fericiții care au scăpat de această etapă provocată de consumul excesiv de droguri, pentru că aproape nimeni nu supraviețuiește.

ADVERTISEMENT

Mai mult, actorul a povestit că mai erau alți patru oameni alături de el ce erau ținuți în viață de mașinării, dar doar el a supraviețuit.

 „Am fost conectat la un aparat numit EMCO, care practic te ține în viață. Pompează aer în plămânii tăi și ajută cu circulația sângelui.

ADVERTISEMENT

Aproape nimeni nu supraviețuiește acest stadiu. Din cinci persoane câte eram atunci ținute de acele mașinării, doar eu mai sunt în viață”, a declarat Matthew Perry, pentru revista americană People.

Matthew Perry, stomac perforat din cauza consumului de droguri

Matthew Perry a fost operat la stomac de 14 ori, tot din cauza consumului de droguri.

Familia acestuia a fost anunțată că mai are șanse de doar 2% de a supraviețui, după ce colonul său a fost afectat.

ADVERTISEMENT

Pentru că avea stomacul perforat, Matthew Perry a trebuit să poarte o o pungă de colostomie timp de nouă luni. Actorul era dependent de opiacee.

De exemplu, cel care l-a interpretat pe Chandler în Friends lua și câte 50 de pastile de Vicodin pe zi.

„Terapeutul mi-a zis: «Data viitoare când te gândești să iei droguri, amintește-ți că vei purta o pungă de colostomie pentru tot restul vieții.» Și atunci mi s-au deschis ochii”, a mai spus Perry.

ADVERTISEMENT