Life

Prin ce trece actrița Charithra Chandran după ce a primit rolul principal în Bridgerton: „Chiar doare”

Actrița Charithra Chandran, care a primit rolul principal în faimosul serial Bridgerton spune că a avut parte de comentarii răutăcioase din partea prietenilor săi.
24.03.2022 | 13:04
Prin ce trece actrita Charithra Chandran dupa ce a primit rolul principal in Bridgerton Chiar doare
Prin ce trece actrița Charithra Chandran după ce a primit rolul principal în Bridgerton. Foto: Colaj Fanatik / Instagram Charithra Chandran
ADVERTISEMENT

Charithra Chandran a făcut o declarație șocantă, deoarece ea a mărturisit că a avut prieteni care i-au spus că a primit rolul principal din Bridgerton doar pentru că este de culoare.

Charithra Chandran a suferit din cauza afirmațiilor făcute de prietenii săi

Vedeta a povestit că a suferit foarte mult din cauza acestor afirmații, căci a fost dureros să afle asemenea lucruri chiar de la persoane apropiate ei.

ADVERTISEMENT

“Am avut prieteni care mi-au spus: ‘Oh, ai primit rolul pentru că ești de culoare’, iar asta chiar doare”, a declarat Chandran, într-un interviu pentru Telegraph.

De asemenea, ea a dezvăluit că este cu adevărat înspăimântător că ar putea chiar să înceapă să creadă și ea acest lucru.

ADVERTISEMENT

“Ceea ce este cu adevărat înfricoșător este că poți începe să crezi asta”, a spus ea.

Conform ei, prietenii i-au spus că a fost angajată doar pentru ca echipa din serialul Bridgerton să aibă „diversitate”.

Sezonul al doilea din serialul Bridgerton începe pe 25 martie 2022

Charithra Chandran a fost aleasă pentru a juca în al doilea sezon al serialului, care va începe vineri, pe 25 martie, iar ea va interpreta rolul debutantei Edwina Sharma.

ADVERTISEMENT

Comentariile făcute de prietenii vedetei au fost catalogate de aceasta drept „dăunătoare”, iar ei au adus ca argument și faptul că personajul Sharma din romanele best-seller ale Juliei Quinn este caucazian.

“Mi-ar plăcea să văd mai mulți membri din echipă care să fie de culoare. Cred că asta este foarte important”, a mai declarat ea.

ADVERTISEMENT

Critici și susținători ai distribuției multirasiale

Totuși, serialul a făcut mai multe adaptări și a inclus în distribuție și diversitatea de rasă. De altfel, având în vedere faptul că serialul are loc în Epoca Regenței, în Anglia, au existat plângeri legate de “inexactitatea istorică” a distribuției multirasiale.

În schimb, au existat și voci care au lăudat această decizie. Actrița Charithra Chandran a făcut o comparație între serial și piesa de teatru Hamilton, căci ambele au încurajat publicuri diferite să urmărească acțiunea.

“Cred că Bridgerton a făcut pentru televiziune ceea ce Hamilton a făcut pentru teatru. A încurajat un public total diferit să urmărească drame și romane de epocă. Și ne-a făcut să ne simțim văzuți pe ecran”,a declarat Chandran, conform sursei citate anterior.

ADVERTISEMENT