Life

Charlene de Monaco, aniversare departe de familie. Ce a transmis soțul Prințesei

Prințesa Charlene de Monaco împlinește frumoasa vârstă de 44 de ani pe 25 ianuarie, momentul fiind marcat de soțul ei printr-o postare în social media.
25.01.2022 | 15:12
Charlene de Monaco aniversare departe de familie Ce a transmis sotul Printesei
Charlene de Monaco a împlinit 44 de ani. Soția Prințului Albert nu va fi lângă familie. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Soția Prințului Albert își va petrece ziua de naștere departe de familie, așa cum s-a întâmplat și la aniversarea gemenilor, Jacques şi Gabriella, care au împlinit 7 ani în decembrie 2021.

Charlene de Monaco este internată în spital de o perioadă destul de lungă, având nevoie de recuperare după revenirea din Africa de Sud, care a avut loc în noiembrie anul trecut.

ADVERTISEMENT

Deși se află într-un centru de recuperare medicală ca urmare a epuizării generale, Prințesa nu a fost uitată de cei dragi și a primit foarte multe urări, una mai specială decât cealaltă.

Charlene de Monaco a împlinit 44 de ani. Soția Prințului Albert nu va fi lângă familie

Urarea care va rămâne cu siguranță în amintirea Prințesei Charlene de Monaco, la împlinirea celor 44 de ani, este postarea soțului. Prințul Albert a realizat un colaj de imagini.

ADVERTISEMENT

În videoclipul distribuit pe contul de Instagram sunt fotografii mai vechi cu cei doi și cu gemenii, acesta fiind însoțit de un mesaj simplu, „La mulți ani!”.

În momentul de față nu se știe care sunt planurile pe care le are Prințesa pentru aniversarea sa, însă sunt surse care spun că se pregătește o reuniune a acesteia cu soţul şi copiii, la palatul princiar.

ADVERTISEMENT

„Te onorăm pentru cât de mult oferi mereu din tine pentru a schimba viețile oamenilor din întreaga lume, pasiunea și dedicarea ta pentru a salva și a schimba vieți este cu adevărat o inspirație.

Avem încredere că acest videoclip al călătoriei tale de până acum îți amintește cât de iubită și de apreciată ești”, este mesajul care apare pe pagina de Instagram a Prințesei.

ADVERTISEMENT

Prințul Albert, amănunte despre starea de sănătate a soției sale

Fosta înotătoare, pe numele ei complet Charlene Lynette Wittstock, nu este infectată cu noul tip de coronavirus și nici nu are o boală gravă, după spusele soțului, care a făcut lumină legat de spitalizarea sa.

„A slăbit foarte mult, lucru care o face vulnerabilă la multe potenţiale boli, cum ar fi o gripă sau, Doamne fereşte, infecţia cu COVID.

Pentru că oricum circulă multe zvonuri, vreau să precizez că nu este vorba despre COVID. Şi nici cancer. Şi nici vreo problemă legată de relaţia noastră.

Şi ca să punctez şi altă speculaţie, nu este vorba nici de vreo operaţie estetică sau orice altceva de genul ăsta”, spunea în urmă cu puțin timp Prințul Albert, notează okmagazine.ro.

ADVERTISEMENT