Cele mai citite

Video. Boloni, egal în nouă oameni la Charleroi! E pe loc de play-off

Video. Punct preţios în lupta pentru play off în Jupiler League. Charleroi - Antwerp 1-1. Echipa lui Boloni a scos egalul cu doi oameni mai putin!
27.01.2018 | 21:46
Video. Boloni, egal în nouă oameni la Charleroi! E pe loc de play-off
ADVERTISEMENT

Se ascute lupta pentru cele şase locuri în play-offul Jupiler League, prima divizie a Belgiei. Deşi abia a revenit în primul eşalon după mai bine de un deceniu Antwerp, echipă antrenată de Laszlo Boloni, face o figură extraordinară şi nu luptă pentru supravieţuire, cum estimau specialiştii la început de sezon, ci pentru o senzaţională prezenţă în primele şase la finalul sezonului regulat.

Etapa trecută Boloni a trecut cu bine din punct de vedere psihic şi al sănătăţii inimii după un meci de infarct acasă, cu liderul Club Brugge. Antwerp a condus cu 2-0 până în minutul 90 şi ar fi fost trei puncte uriaşe, dar, incredibil, oaspeţii au punctat de două ori şi au scos egalul! În runda de acum Anwerp a mers la Charleroi, formaţie care şi.-a propus să termine pe primele trei locuri.

Charleroi – Antwerp 1-1. Mai sunt şase etape din sezonul regulat

Antwerp este însă o nucă foarte greu de spart atunci când joacă pe terenuri străine. A dovedit-o şi la Charleroi, unde băieţii lui Loţi Boloni au amuţit stadionul, deschizând scorul. La pauză era 1-0 pentru Antwerp, dar la numai două minute de la reluare, peruanul Mazzu, abia intrat pe teren, a egalat. Scorul nu a mai putut fi modificat până la final, deşi în ultimele zece minute au fost asalturi în valuri la poarta oaspeţilor.

ADVERTISEMENT

Acest lucru a fost posibil pentru că Antwerp a rămas mai întîi în nouă oameni, Corryn fiind eliminat pentru fault de ultim apărător, iar zece minute mai târziu Sall a văzut al doilea galben. Antwerp rămâne pe locul 4, cu 37 de puncte, şapte mai multe decât locul 7, Genk, primul din afara play-offului. Până la încheierea sezonului regular mai sunt de disputat şase etape.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria CELE MAI CITITE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 859. 32 pagini + cartea „Dictatura gastronomică”
A apărut noua revistă Taifasuri