News

Charlie Ottley, producătorul documentarului „Wild Carpathia”, și-a cumpărat o fermă în România. „Am 6.000 de metri pătrați de paradis”

26.08.2020 | 15:18
Charlie Ottley producatorul documentarului Wild Carpathia sia cumparat o ferma in Romania Am 6000 de metri patrati de paradis
Charlie Ottley, producătorul documentarului „Wild Carpathia” și-a cumpărat fermă în România. „Am 6.000 de metri pătrați de paradis”. Sursa Foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Cunoscutul producător britanic Charlie Ottley s-a atașat enorm și necondiționat de România. Realizatorul seriei BBC ”Wild Carpathia” a dat o nouă dovadă a afecțiunii pentu țara noastră după ce și-a cumpărat o fermă în județul Brașov.

”Sunt mândru proprietar al unei ferme în Carpați din satul glorios Șirnea”, a anunțat pe pagina de facebook simpaticul și carismaticul om de televiziune.

ADVERTISEMENT

Pentru incursiunea plină de magie din Munții Carpați,  Charlie Ottley a primit distincția Crucea Casei Regale din partea Familiei Regale. ”Wild Carpathia” a fost un adevărat tur de forță de promovare a unei țări care ascunde multă frumusețe neatinsă.

Charlie Ottley și-a luat fermă în România

Sursa Foto: Facebook

 

Sursa Foto: Facebook

Charlie Ottley a anunțat cu mult entuziasm pe o rețea de socializare că și-a cumpărat o fermă în localitatea Șirnea, un sat în comuna Fundata din Brașov.

ADVERTISEMENT

”Sunt mândru proprietar al unei ferme în Carpați din satul glorios Șirnea, mulțumită în mare parte partenerei mele Oana și tatălui ei, Constantin Mihai. Plățile finale au fost efectuate și contractul semnat”, a scris producătorul britanic.

Charlie explicat că procesul de achiziție a fost lung și anevoios. S-a lovit de birocrația din România, dar efortul a meritat din plin.

ADVERTISEMENT

 ”Se încheie un capitol, începe un nou capitol. A fost nevoie de doar șase luni de birocrație și documente, dar am 6.000 de metri pătrați de paradis!”, a scris Charlie Ottley, pe Facebook.

Există un paradox în această poveste a celebrului documentar realizat de Charlie Ottley. România nu știe să se promoveze singură, dar o fac străini pentru ea. Ne putem gândi imediat și la imaginea excepțională pe care a conturat-o despre țara noastră prințul Charles.

ADVERTISEMENT

Documentarul BBC „Wild Carpathia”, realizată în România, a fost distribuit în peste 100 de ţări şi a fost tradus în 11 limbi.

ADVERTISEMENT
Celebra prezentatoare TVR rupe tăcerea despre idila cu Ioan Neculaie, fostul patron de...
Celebra prezentatoare TVR rupe tăcerea despre idila cu Ioan Neculaie, fostul patron de la FC Brașov: „A înșela înseamnă să fii cu sufletul în altă direcție”
"Măcar Roger și Serena s-au retras cu demnitate!" Rafael Nadal, "mitraliat" după ultima apariție: "E oribil! Rușine!"
„Este ceva ce nu i-am dori nimănui”. Doi soți, turiști în India, au...
„Este ceva ce nu i-am dori nimănui”. Doi soți, turiști în India, au avut parte de o experiență îngrozitoare
Fosta campioană europeană a României, pe lista AUR la europarlamentare » Campanie cu...
Fosta campioană europeană a României, pe lista AUR la europarlamentare » Campanie cu lacrimi lângă tribuna-fantomă de 5 milioane € din București
După 4 ani, amenzile pentru deranjarea vecinilor vor fi DUBLATE. Sancțiuni duble și...
După 4 ani, amenzile pentru deranjarea vecinilor vor fi DUBLATE. Sancțiuni duble și pentru anumiți comercianți
"Câinele s-a oprit, a înţepenit. În faţa lui era o vietate care umbla în patru labe". O femeie care se crede pisică, apariţie şocantă într-un parc din Arad
Românul de 91 de ani care a rezistat uraniului. „Am rămas 20 de...
Românul de 91 de ani care a rezistat uraniului. „Am rămas 20 de ani în mina secretă a sovieticilor” VIDEO
Ion Iliescu a împlinit 94 de ani. Interviu inedit: ”Nu am vrut ca...
Ion Iliescu a împlinit 94 de ani. Interviu inedit: ”Nu am vrut ca România să fie experimentul nord-coreean al lui Ceaușescu”
Gașca Zurli se destramă. Cine și-a anunțat retragerea
Gașca Zurli se destramă. Cine și-a anunțat retragerea
Va ninge în Capitală! Prognoza meteo pentru următoarele luni
Va ninge în Capitală! Prognoza meteo pentru următoarele luni
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la cinci luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la cinci luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
Ce etnie avea, de fapt, Iisus Hristos! Foarte puțină lume știe asta. Cu...
Ce etnie avea, de fapt, Iisus Hristos! Foarte puțină lume știe asta. Cu toții am crezut altceva, însă adevărul este uimitor!
REPORTAJ. Dezastru ecologic finanțat cu 64 de milioane €, bani europeni, în județul...
REPORTAJ. Dezastru ecologic finanțat cu 64 de milioane €, bani europeni, în județul Suceava: un sat depopulat și un munte pierdut
Când va fi următorul cutremur devastator în România. Gheorghe Mărmureanu, anunțul care ne...
Când va fi următorul cutremur devastator în România. Gheorghe Mărmureanu, anunțul care ne dă fiori: „Sunt lucruri curioase cu Vrancea”