News

Charlie Ottley, producătorul documentarului „Wild Carpathia”, și-a cumpărat o fermă în România. „Am 6.000 de metri pătrați de paradis”

26.08.2020 | 15:18
Charlie Ottley producatorul documentarului Wild Carpathia sia cumparat o ferma in Romania Am 6000 de metri patrati de paradis
Charlie Ottley, producătorul documentarului „Wild Carpathia” și-a cumpărat fermă în România. „Am 6.000 de metri pătrați de paradis”. Sursa Foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Cunoscutul producător britanic Charlie Ottley s-a atașat enorm și necondiționat de România. Realizatorul seriei BBC ”Wild Carpathia” a dat o nouă dovadă a afecțiunii pentu țara noastră după ce și-a cumpărat o fermă în județul Brașov.

”Sunt mândru proprietar al unei ferme în Carpați din satul glorios Șirnea”, a anunțat pe pagina de facebook simpaticul și carismaticul om de televiziune.

ADVERTISEMENT

Pentru incursiunea plină de magie din Munții Carpați,  Charlie Ottley a primit distincția Crucea Casei Regale din partea Familiei Regale. ”Wild Carpathia” a fost un adevărat tur de forță de promovare a unei țări care ascunde multă frumusețe neatinsă.

Charlie Ottley și-a luat fermă în România

Sursa Foto: Facebook

 

Sursa Foto: Facebook

Charlie Ottley a anunțat cu mult entuziasm pe o rețea de socializare că și-a cumpărat o fermă în localitatea Șirnea, un sat în comuna Fundata din Brașov.

ADVERTISEMENT

”Sunt mândru proprietar al unei ferme în Carpați din satul glorios Șirnea, mulțumită în mare parte partenerei mele Oana și tatălui ei, Constantin Mihai. Plățile finale au fost efectuate și contractul semnat”, a scris producătorul britanic.

Charlie explicat că procesul de achiziție a fost lung și anevoios. S-a lovit de birocrația din România, dar efortul a meritat din plin.

ADVERTISEMENT

 ”Se încheie un capitol, începe un nou capitol. A fost nevoie de doar șase luni de birocrație și documente, dar am 6.000 de metri pătrați de paradis!”, a scris Charlie Ottley, pe Facebook.

Există un paradox în această poveste a celebrului documentar realizat de Charlie Ottley. România nu știe să se promoveze singură, dar o fac străini pentru ea. Ne putem gândi imediat și la imaginea excepțională pe care a conturat-o despre țara noastră prințul Charles.

ADVERTISEMENT

Documentarul BBC „Wild Carpathia”, realizată în România, a fost distribuit în peste 100 de ţări şi a fost tradus în 11 limbi.

ADVERTISEMENT