News
notix pixel id

Charlize Theron își îmbracă fiul în haine de fetiță! Iată care este motivul!

19.04.2019 | 18:59
Charlize Theron își îmbracă fiul în haine de fetiță! Iată care este motivul!
Charlize Theron are parte de un nou scandal

Charlize Theron nu se dezminte. Una dintre cele mai îndrăgite și în același timp controversate actrițe de la Hollywood șochează din nou. De această dată, motivul scandalului este chiar fiul său, Jackson. Cei doi au fost surprinși recent într-o ipostază care a făcut înconjurul lumii.

Fiul lui Charlize Theron umblă îmbrăcat în haine de fetiță.

Un nou scandal monstru a izbucnit recent în lumea filmului de la Hollywood. Protagonista este nimeni-alta decât marea actriță Charlize Theron, surprinsă zilele trecute în timp ce se plimba alături de fiul său. Nimic obișnuit până aici, însă ținuta băiatului a revoltat fanii din lumea întreaga. Micuțul Jackson, de doar șapte ani, era îmbrăcat într-o rochiță, iar părul îi era aranjat, asemenea unei fetițe.

Mai mult decât atât, explicația marii actrițe cu privire la această situație este de-a dreptul halucinantă. Charlize Theron susține că băiatul său se simte cel mai bine cu această înfățișare, iar mama are de gând să-i respecte această dorință.

Charlize Theron, împreună cu fiul său, îmbrăcat în haine de fetiță
Charlize Theron, împreună cu fiul său, îmbrăcat în haine de fetiță

Ce spune Charlize Theron despre îmbrăcămintea fiului său

Am crezut că fiul meu, este băiat, dar este fată…”, a mărturisit actriţa, potrivit Daily Mail. ”Da, şi eu credeam că e băiat. Până când s-a uitat la mine când avea trei ani şi mi-a spus: ‘Eu nu sunt un băiat”  , a declarat Charlize Theron, spre stupefacția fanilor săi din întreaga lume.

Jackson, în vârstă de șapte ani, a fost adoptat de îndrăgita actriță, în 2012. Nu este însă singurul copil al starului de 42 de ani. Charlize Theron a adoptat de asemenea o fată și, în ciuda faptului că micuțul Jackson este băiat, actrița susține că are „ Două fete frumoase pe care, ca orice părinte, vreau să le protejez şi să le văd cum evoluează. S-au născut aşa cum sunt şi sunt în locul în care se vor descoperi pe măsură ce vor creşte şi unde vor fi cine vor dori să fie; nu decid eu acest lucru”.

„Rolul meu ca părinte este să le celebrez, să le iubesc şi să mă asigur că au la dispoziţie tot ceea le este necesar pentru a fi ceea ce vor să fie. Şi voi face tot ce îmi stă în putinţă pentru copiii mei, ca ei să aibă acest drept şi să fie astfel protejați” , a mai spus Charlize Theron, într-un interviu acordat recent.

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 865. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri