Life

Charlotte Năstase a răbufnit! Ce a putut să îi spună Ioanei Năstase, care a declarat că tatăl ei îi dă 3.000 de euro lunar

Charlotte Năstase a răbufnit pe rețelele de socializare. Iată ce i-a spus fiica lui Ilie Năstase soției tatălui său, după ce aceasta a spus că primește 3.000 de euro pe lună de la fostul tenismen.
26.07.2022 | 19:45
Charlotte Nastase a rabufnit Ce a putut sa ii spuna Ioanei Nastase care a declarat ca tatal ei ii da 3000 de euro lunar
Charlotte Năstase a răbufnit! Ce a putut să îi spună Ioanei Năstase. Foto: Colaj Fanatik / Facebook
ADVERTISEMENT

Charlotte Năstase a răbufnit pe rețelele de socializare după ce Ioana Năstase a făcut declarații referitoare la ea și la faptul că Ilie Năstase îi dă mereu bani fiicei sale.

Charlotte Năstase a răbufnit! Ce a putut să îi spună Ioanei Năstase

Charlotte Năstase i-a dat o replică soției tatălui său după ce aceasta a spus că Ilie Năstase este un tatăl exemplar și îi dă mereu bani acesteia.

ADVERTISEMENT

Astfel, Charlotte Năstase s-a adresat direct soției tatălui său și i-a spus:

„Hei, presa din România și Ioana Năstase… eu nu am copii și nu eu am o fiică care i-a fost răpită! Tu te-ai măritat cu el”, i-a transmis Charlotte soției lui Ilie Năstase.

Ce i-a spus Ioana Năstase fiicei lui Ilie Năstase

Ioana Năstase a vorbit despre scandalul dintre Charlotte Năstase și tatăl ei. Totul ar fi pornit după ce tânăra de 32 de ani i-ar fi cerut tatălui său să îi cumpere o mașină scumpă, iar Ilie Năstase a trimis-o la muncă.

ADVERTISEMENT

Ioana Năstase a explicat pentru Click! că nu poate fi vorba că Ilie Năstase nu îi dă bani fiicei sale și aceasta a spus că fostul mare tenismen le dă bani tuturor copiilor săi, pe care îi iubește în mod egal.

Conform soției lui Ilie Năstase, Charlotte primește circa 3.000 de euro pe lună de la tatăl ei.

„Știu că a fost o discuție mai acidă între ei, în care ea i-a cerut să-i cumpere nu știu ce mașină și Ilie i-a zis să se ducă la muncă dacă vrea mașină! 

ADVERTISEMENT

Această fată are 30 și ceva de ani, dar nu a muncit o zi în viața ei! Să fie clar, tatăl ei e un exemplu. Ilie are grijă în aceeași măsură de toți copiii lui.

Din câte știu eu, nu le dă doar o mie de euro pe lună, le dă mai mult, vreo 3-4.000 de euro! Numai acestei fete știu că i-a plătit 400.000 de euro școala”, a declarat Ioana Năstase.

ADVERTISEMENT
Tags: